Ποιος ευτυχής Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας

Σε λίγους μήνες ο τραγουδιστής και η σύντροφος του θα γίνουν και πάλι γονείς και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται.

Γονείς για τέταρτη φορά θα γίνουν ο Νεκτάριος Σφυράκης και η Στέλλα Φιλίππου. Ο ερχομός των διδύμων μπορεί να έκανε το ζευγάρι να νομίζει πως τα γεννητούρια τελείωσαν, το τέταρτο μωράκι τους όμως έρχεται για να μεγαλώσει την οικογένεια τους ολοκληρώνοντας έτσι την ευτυχία τους.

«Μετά την έλευση των διδύμων, είχαμε αφοσιωθεί στα μωρά μας και δεν υπήρχε στο μυαλό μας κάτι άλλο. Είχαμε αποτοξινωθεί από το άγχος της εγκυμοσύνης και ήμασταν χαλαροί και χαρούμενοι. Τολμώ να πω πως η όμορφη οικογένεια που αποκτήσαμε μας έφερε γούρι και τύχη. Είχε καθυστέρηση. Στην αρχή δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία, διότι είναι κάτι σύνηθες στον οργανισμό της. Οι μέρες, όμως, περνούσαν και της είπα "Βάζεις στοίχημα ένα καλό δείπνο σε κινέζικο ότι είσαι έγκυος;". Εκείνη μου έλεγε πως αποκλείεται. Ύστερα από δέκα μέρες καθυστέρησης, πήρε ένα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε θετικό. Και πάλι, όμως, είχε ενδοιασμούς, διότι το τεστ που είχε κάνει αρχικά για τα δίδυμα ήταν αρνητικό. Κάπως έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μια Β-χοριακή εξέταση στο γυναικολόγο της, όπου το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Μόλις μας το ανακοίνωσε ο γιατρός, η Στέλλα πήγε να λιποθυμήσει», είπε στο People ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Ο ίδιος φανερά συγκινημένος τονίζει πως πρόκειται για ένα παιδί «δώρο από το θεό» αφού τα προηγούμενα 3 ήρθανε με εξωσωματική. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη της Στέλλας θέλει προσοχή και, όπως είπε ο τραγουδιστής, τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι. «Έχω αναλάβει όλο το νοικοκυριό του σπιτιού. Ευτυχώς, τρεις φορές την εβδομάδα έχουμε μια γυναίκα που μας βοηθάει. Βέβαια, κάνω αυτό που οφείλει να κάνει κάθε πατέρας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ