Συνελήφθη ο αρχιμαφιόζος του Περιστερίου - Γνωστός ως "Νονός" των εκβιασμών σε νυχτερινά κέντρα

Στα χέρια της Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Αναζητήσεων έπεσε ο διαβόητος 51χρονος πια αρχινονός του Περιστερίου, γνωστός στον κόσμο της νύχτας και ως «Τσάκι Τσαν».
 

Εις βάρος του 51χρονου αρχιμαφιόζου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση συνολικά 38 ετών και χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ για σωρεία κακουργημάτων όπως εκβιασμό και «προστασία» σε νυχτερινά μαγαζιά του Περιστερίου, που επί σειρά ετών δρούσε, όπως επίσης για όπλα, ναρκωτικά κλπ.

Ο «Τσάκι Τσαν» είχε συμπεριληφθεί στην μεγάλο «ξεκαθάρισμα» τότε της Αστυνομίας από τους μαφιόζους, στην δικογραφία του 2011, που αφορούσε 217 κατηγορούμενους, από πλήθος συμμοριών της Αθήνας, των προαστίων, του Πειραιά, ακόμα και του Αγρινίου.

Η συμμορία του «Τσάκι Τσαν» αριθμούσε συνολικά 11 άτομα και άλλα 30άτομα «περιφερειακούς», μεταξύ των οποίων τρεις αστυνομικούς και δύο δημοτικούς υπαλλήλους.

Ο «Τσάκι Τσαν» εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Βούλα όπου είχε βρει καταφύγιο μαζί με την σύντροφό του και σύμφωνα με πληροφορίες του News247, οι αστυνομικοί έφτασαν στο κατώφλι του μετά από τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και αφού πρώτα εντόπισαν και παρακολούθησαν την σύντροφό του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ