Ξεδιάντροποι έκλεψαν τα χρήματα μαθητών της Ναυπάκτου για την πενθήμερη εκδρομή τους

Οι άγνωστοι δράστες, σύμφωνα με το thebest.gr διέρρηξαν το σχολείο και εισέβαλαν στο γραφείο του διευθυντή, όπου φυλάσσονταν τα χρήματα για την προκαταβολή της πενταήμερης εκδρομής τους!
 

Οι εισβολείς έσπασαν ένα τζάμι από το οποίο τρύπωσαν στο σχολείο, μπήκαν στο γραφείο του διευθυντή και φαίνεται ότι ήξεραν πού και τι να ψάξουν, γιατί άρπαξαν μόνο τα 450 ευρώ που υπήρχαν εκεί.

Ο λυκειάρχης κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, που διενεργεί έρευνα για να εντοπίσει τους διαρρήκτες.Οι άγνωστοι δράστες, σύμφωνα με το thebest.gr διέρρηξαν το σχολείο και εισέβαλαν στο γραφείο του διευθυντή, όπου φυλάσσονταν τα χρήματα για την προκαταβολή της πενταήμερης εκδρομής τους!

Οι εισβολείς έσπασαν ένα τζάμι από το οποίο τρύπωσαν στο σχολείο, μπήκαν στο γραφείο του διευθυντή και φαίνεται ότι ήξεραν πού και τι να ψάξουν, γιατί άρπαξαν μόνο τα 450 ευρώ που υπήρχαν εκεί. Ο λυκειάρχης κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, που διενεργεί έρευνα για να εντοπίσει τους διαρρήκτες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ