Ο ανεκπλήρωτος έρωτας για την 42χρονη χήρα όπλισε το χέρι του 85χρονου στη Λακωνία

Την άρνηση της να ενδώσει στο ερωτικό κάλεσμα του 82χρονου συγχωριανού της φαίνεται πως πλήρωσε με τρεις σφαίρες, η 42χρονη χήρα και μητέρα δυο ανήλικων παιδιών στο Γεράκι Λακωνίας, το πρωί της Παρασκευής. 

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στα ΚΕΠ στο Γεράκι της Λακωνίας, όταν ο 82χρονος άνδρας επισκέφτηκε τη δημόσια υπηρεσία όπου εργάζεται η γυναίκα και την πυροβόλησε εξ΄επαφής. 

Ευτυχώς, η ίδια δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο αφού τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και το αριστερό της πόδι. Εν τω μεταξύ τόσο αυτή όσο και η οικογένεια της δεν έχουν συνέλθει ακόμη από το σοκ καθώς δεν φαντάζονταν ποτέ ότι ο ηλικιωμένος άντρας θα έφτανε σε αυτό το σημείο, παρόλο που εξέφραζε συχνά τις ερωτικές του προθέσεις για τη 42χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο δράστης που ζει μόνος του στο χωριό φαίνεται πως είχε ενοχλήσει και στο παρελθόν το θύμα, χωρίς η ίδια να ανταποκριθεί ποτέ στις ερωτικές του προτάσεις. 

Πλέον, οι κάτοικοι του χωριού που μέχρι πρότινος αγνοούσαν τις απειλές του ηλικιωμένου φαίνεται πως κρύβουν μια ανησυχία για την ψυχική του υγεία, ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να διακωμωδήσουν το περιστατικό λέγοντας ότι ο δράστης τα έχει χαμένα.
 
Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής όταν ο δράστης επισκέφτηκε τη γυναίκα στα ΚΕΠ της περιοχής όπου η ίδια εργάζεται. Εκείνη την ώρα στη δημόσια υπηρεσία βρισκόταν εκτός από άλλη μία υπάλληλο και ένας άνδρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 82χρονος θεώρησε ότι η παρουσία του άνδρα στην υπηρεσία, έκρυβε κάτι παραπάνω από μία δημόσια συναλλαγή ενώ η 42χρονη υπάλληλος προσπάθησε να τον ηρεμήσει ζητώντας του στη συνέχεια να αποχωρήσει από το κτίριο. Στη συνέχεια, ο δράστης εκτόξευσε εναντίον της υβριστικά λόγια ενώ λίγο αργότερα για άγνωστο λόγο, έβγαλε το όπλο που έκρυβε στην τσέπη του παντελονιού του και πυροβόλησε εξ΄ επαφής την υπάλληλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος στόχος του δράστη ήταν ο  άνδρας που βρισκόταν εκείνη την ώρα στα ΚΕΠ καθώς τον θεώρησε εραστή της γυναίκας.  

Διαβάστε σχετικά: Λακωνία: Ηλικιωμένος πυροβόλησε υπάλληλο σε ΚΕΠ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ