Κλείνουν τα Τέμπη για 12 ώρες - Δεμένα τα πλοία για δεύτερη μέρα

Από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ θα είναι και σήμερα, Παρασκευή, κλειστά τα Τέμπη, όπως αποφάσισαν οι αγρότες του μπλόκου.

Στο μεταξύ, εξετάζουν την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και διατυπώνονται προτάσεις ακόμη και για κυκλοφοριακό μπλακ-αουτ από το Σάββατο. Οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα το βράδυ στη νέα γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου.

H 48ωρη απεργία που ξεκίνησε χθες 4 Φεβρουαρίου η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία συνεχίζεται και σήμερα. Από αύριο το πρωί τα πλοία θα ξεκινήσουν ξανά τα δρομολόγιά τους. Η ΠΝΟ ζητά απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, κάνει λόγο για «αδιάλλακτη και ανυποχώρητη θέση της κυβέρνησης» και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κλιμάκωσης της διαμαρτυρίας.

Τα 14 ναυτεργατικά σωματεία προειδοποιούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με την κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου στη βουλή. Η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 12, από κοινού με τους Συλλόγους των Υπαλλήλων και Εργαζομένων του ΝΑΤ, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, του ΕΛΟΕΝ και της Εστίας των Ναυτικών, συγκέντρωση έξω από τη Βουλή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ