Αυτή η στύση κράτησε 99 εκατομμύρια χρόνια - Κάνεις δεν ξέρει αν πρόλαβε να εκσπερματίσει

Κανείς ξέρει αν τα δύο αρθρόποδα πρόλαβαν να κορυφώσουν πριν επέλθει το μοιραίο - πάνω στην πιο προσωπική στιγμή, μια σταγόνα ρετσίνι έπεσε από τα δέντρα και απαθανάτισε τον έρωτά τους σε μια κεχριμπαρένια πορνογραφία.

Τα δύο ζωύφια που βρέθηκαν παγιδευμένα μέσα σε κεχριμπάρι από τη Μιανμάρ, ηλικίας σχεδόν 99 εκατομμυρίων ετών, είναι γνωστά ως φαλάγγια, συγγενείς των αραχνών με οκτώ λεπτά και πολύ μακριά πόδια.

Τα αρσενικά φαλάγγια διαθέτουν αναδιπλούμενο πέος, από το οποίο μπορεί κανείς μάλιστα να ξεχωρίσει διαφορετικά είδη αυτής της ομάδας ζώων

Σε αυτήν την περίπτωση, όπως αναφέρει το in.gr, ο άτυχος εραστής ακινητοποιήθηκε με το πέος σε πλήρη έκταση, αποκαλύπτοντας έτσι όλες τις σκανδαλιστικές λεπτομέρειες.

Το ασυνήθιστο είναι ότι το άκρο του οργάνου έχει σχήμα σπάτουλας, κάτι που οδήγησε τους ερευνητές στην απόφαση να εντάξουν το είδος στη δική του, ξεχωριστή οικογένεια. Μια σπουδαία τιμή για το αιώνιο ζευγάρι. Η μελέτη, με τίτλο Μορφολογία, του πέους σε φαλάγγι από κεχριμπάρι Βιρμανίας, δημοσιεύεται στη γερμανική επιθεώρηση Naturwissenschaften.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ