Τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη διηγήθηκε ο γιατρός της Σωτήρης Αδαμίδης (βίντεο) στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο γιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Σωτήρης Αδαμίδης, ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show», το βράδυ της Τετάρτης. Ο γιατρός, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις τελευταίες ημέρες της αξέχαστης σταρ και τη γενναιότητα με την οποία πάλεψε την ασθένεια της.

«Ήταν μετά που ήρθε από την Αμερική που μας είπαν ότι έχει πολύ λίγο χρόνο ζωής. Το ''δύο εβδομάδες'' που είχε ακουστεί, το κάναμε εμείς περίπου τρεις μήνες. Το είχε καταλάβει η Αλίκη ότι είχε λίγο χρόνο, απλά υπάρχει πάντα αυτή η δυσκολία να το αποδεχτούμε.

Την πλησίασα με ειλικρίνεια και της είπα ότι θα πάμε αξιοπρεπώς αυτό το δύσκολο κομμάτι και έτσι πήγαμε», είπε ο Σωτήρης Αδαμίδης. Και συνέχισε: «Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου η εξοικείωση ήταν πάρα πολύ μεγάλη, η γνώση του επικείμενου τέλους υπήρχε και θα έλεγα ότι με ευγνωμοσύνη αντιμετώπιζε αυτή την πλευρά της ενημέρωσης που της έκανα».


Ποια λόγια της Αλίκης δεν θα ξεχάσει ποτέ; «Ένα βράδυ, τελειώνοντας την επίσκεψη πολύ αργά, μου είπε εκείνη την φοβερή φράση όταν της είπα “θέλετε κάτι άλλο κυρία Βουγιουκλάκη;” και μου απάντησε “θέλω να ζήσω κύριε Αδαμίδη, να ζήσω”. Αυτό δεν ξεχνιέται, δεν ξεπερνιέται ποτέ.

Είναι η κραυγή βοήθειας, όχι απλώς αγωνίας, απέναντι στον θεράποντα που εμείς είμαστε άοπλοι μπροστά σε κάποια νοσήματα. Εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να είσαι ειλικρινής, θετικός και να δεις με αγάπη το αίτημα. Έτσι έκανα κι εγώ!», απάντησε.

 

Δείτε τα σχετικά άρθρα με τους εξής τίτλους: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Συλλεκτικό ημερολόγιο με σπάνιες και ανέκδοτες φωτογραφίες - Τι γράφει ο γιός της στην εισαγωγή - H συγκινητική εξομολόγηση του Μ. Δελαπόρτα για την Βουγιουκλάκη: ''Η Αλίκη δεν έζησε αυτό που ήθελε'' - Γίνεται; Ο αδερφός της Βουγιουκλάκη αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέραμε για την Αλίκη - Ήταν ο Κωνσταντίνος ερωτευμένος μαζί της;

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ