Ο Τραμπ αρνείται την ήττα του στην Αιόβα: Είναι απάτη - Εξαπάτησε τους ψηφοφόρους ο Κρούζ

Με μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter ο γνωστός δισεκατομμυριούχος και υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών αμφισβητεί την προχθεσινή ήττα του στην Αιόβα.

Ο Ντόναλτ Τράμπ υποστηρίζει πως ο Κρουζ «έκλεψε την νίκη στην Αιόβα, εξαπατώντας τους Ρεπουμπλικάνους ψηφοφόρους», αναφερόμενος στο μήνυμα που έστειλε το επιτελείο του Κρουζ στους ψηφοφόρους της Αιόβα λίγο πριν την διεξαγωγή των εκλογών.

O υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών κοινοποίησε τους ρεπορτάζ του CNN που ενημέρωνε για απόσυρση του ανθυποψηφίου τους, Μπεν Κάρσον από τον αγώνα διεκδίκησης του χρίσματος, χωρίς όμως να τους προωθεί αργότερα την διάψευση που εξέδωσε το στρατόπεδο του Κάρσον, επιβεβαιώνοντας ότι εξακολουθεί να διεκδικεί το χρίσμα.

“Πολλοί άνθρωποι ψήφισαν τον Κρουζ θεωρώντας ότι δεν υπήρχε η επιλογή του Κάρσον», υποστήριξε η πλευρά Τράμπ. «Με βάση την απάτη που διέπραξε ο Γερουσιαστής Τέντ Κρουζ στην αναμέτρηση της Αιόβα, είτε πρέπει να διεξαχθούν νέες εκλογές είτε το αποτέλεσμα να ακυρωθεί» έγραψε στο Twitter.

Η αλλαγή στην στάση του Τράμπ σε σχέση με τον νηφάλιο λόγο του την Δευτέρα, όταν και αποδέχθηκε την ήττα του και συνεχάρη τον αντίπαλο του που συγκέντρωσε 28% των ψήφων ένατι 24% που επέλεξαν τον Τράμπ, προκαλεί ερωτηματικά. Πολλοί θεωρούν ότι αυτό γίνεται με την επόμενη εκλογική αναμέτρηση στο μυαλό του Αμερικάνου μεγιστάνα που προσπαθεί να συσπειρώσει τους οπαδούς του.

Δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια απάντηση απο το «στρατόπεδο» του Τεντ Κρούζ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ