Η Lady Gaga θα τραγουδήσει David Bowie στα Γκράμι: ''Δεν είναι αντάξια του'' - Θύελλα αντιδράσεων

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατό του η ροκ κοινότητα σε όλο τον κόσμο βρίσκεται ανάστατη, καθώς ανακοινώθηκε ότι η Lady Gaga θα τραγουδήσει (και μάλιστα σόλο...) ένα tribute στον David Bowie στην φετινή τελετή των Βραβείων Γκράμ.

Για τον περισσότερο κόσμο (και ιδίως τους φανατικούς φίλους του Βρετανού σταρ της ροκ) το άκουσμα της είδησης ισοδυναμεί με ιεροσυλία. Και όμως, στον κόσμο του θεάματος και της showbiz τίποτα δεν είναι ανέφικτο, ακόμα και αν δεν έχουν μεσολαβήσει παρά λίγες ημέρες από τον θάνατο του David Bowie.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η Lady Gaga αυτοπροσώπως, θα τραγουδήσει ένα αφιέρωμα στον David Bowie στην φετινή εκδήλωση για τα βραβεία Γκράμι. Ο παραγωγός αυτής της εκδήλωσης Ken Ehrlich δήλωσε σε αμερικάνικες εφημερίδες αλλά και στην telegraph.co.uk, ότι η συμφωνία με την Lady Gaga είχε κλειστεί αρκετά πριν τον θάνατο του Bowie και η ιδέα για να τραγουδήσει τραγούδια του προέκυψε σε μία συνάντηση με τον μάνατζέρ της.

 

Όπως έγινε γνωστό, δεκάδες άλλοι καλλιτέχνες απευθύνθηκαν στον Ehlrich για να συμμετάσχουν στο αφιέρωμα, όμως ο ίδιος είπε ότι θα έδινε αυτό το προνόμιο στην Gaga, για τον λόγο (άκουσον, άκουσον...) ότι το στιλ και η μουσική της είναι επηρεασμένα από τον Βοwie. Και μάλιστα θα της κάνει την τιμή να τραγουδήσει μόνη πάνω στην σκηνή. 

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η περφόρμανς της Gaga δεν θα είναι η εναρκτήρια της εκδήλωσης, αλλά θα είναι ένα αφιέρωμα έξι-επτά λεπτών με διασκευές τριών ή τεσσάρων τραγουδιών του Βρετανού σταρ. Το αφιέρωμα όπως λέει ο παραγωγός των Γκράμι θα αφορά όχι μόνο το μουσικό μέρος της προσωπικότητας του Bowie αλλά και την μεγάλη επίδραση που αυτός άσκησε στον χώρο της μόδας και της ποπ κουλτούρας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ