Μπράβο Adele: Απαγορεύει στον Τραμπ να χρησιμοποιεί τα τραγούδια της στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις!

Όσο και αν ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών δηλώνει θαυμαστής της γνωστής ερμηνεύτριας, εκείνη δείχνει να έχει διαφορετικές προτιμήσεις...

Ο Ντόναλντ Τράμπ αρέσκεται να ξεκινάει τις ομιλίες και τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις με τα κομμάτια «Rolling in the Deep» και «Skyfall» με την φωνή της Adele, δείχνοντας την ξεκάθαρη προτίμηση του σε εκείνη, ωστόσο η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα δεν μοιάζει να συγκινείται ιδιαίτερα.

Ύστερα από τις διαδικτυακές αντιδράσεις πολλών φαν της Adele, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών επιλέγει τα δύο πασίγνωστα τραγούδια της προκειμένου να δημιουργήσει πανηγυρική «ατμόσφαιρα» στις συγκεντρώσεις του, η Adele έσπευσε μέσω του εκπροσώπου της να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.  

Μιλώντας στην εφημερίδα «Ιndependent» διέψευσε κατηγορηματικά πως έχει παραχωρήσει στον εκκεντρικό εκατομμυριούχο την άδεια χρησιμοποιεί τα τραγούδια της στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, προσθέτοντας το όνομα της σε μία λίστα καλλιτεχνών που έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο όπως ο Neil Young, οι REM και οι Aerosmith.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ