Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Πάνος Καλλίτσης - Όλη η συγκλονιστική κατάθεση του κομμωτή

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Δευτερας, ο γνωστός κομμωτής και make up artist πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο Πάνος Καλλίτσης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο είτε σε ιδιωτική κλινική, είτε σπίτι του, είτε σε κάποιο φιλικό σπίτι. Η γυναίκα του από νωρίς το πρωί ήταν στο πλάι του και ανέφερε σε δημοσιογράφο του Star χαρακτηριστικά «Ο Πάνος είναι καλά».

Η κατάθεση ΦΩΤΙΑ του Καλλίτση

Κατάθεση επί τέσσερις ώρες έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Πάνος Καλλίτσης, μία ημέρα μετά την επίθεση δύο αγνώστων, την ώρα που έμπαινε στο γκαράζ του σπιτιού του με τη σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Με το Καλημέρα», ο κομμωτής και make up artist είπε στους αστυνομικούς ότι επέστρεφε από το κομμωτήριο στο Παλαιό Ψυχικό στο σπίτι του στο Λυκαβηττό και στόχο είχε να κατευθυνθούν μαζί με τη σύζυγό του στη μητέρα του στο Λουτράκι για να μείνουν την Κυριακή.

Ήταν γενικότερα υποψιασμένος από όλα όσα συμβαίνουν και γι’ αυτό το λόγο πάντα άνοιγε την πόρτα του γκαράζ ως τη μέση – ίσα ίσα για να περνά το αυτοκίνητό του. Έτσι συνέβη και το βράδυ του Σαββάτου, όπως τόνισε στους αστυνομικούς. Αφού άνοιξε την πόρτα μέχρι τη μέση και δεν είδε κανέναν, μπήκε με τη σύζυγό του μέσα. Σε εκείνο το σημείο, οι δύο άγνωστοι εκμεταλλευόμενοι το ελάχιστο περιθώριο της ανοιχτής πόρτας, κατάφεραν και σύρθηκαν από κάτω.

Αμέσως, ο Πάνος Καλλίτσης κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου του, ενώ οι δράστες του έλεγαν να βγει έξω. Ο ίδιος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να πυροβολούν από την πλευρά της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Τότε, ο Πάνος Καλλίτσης βγήκε έξω και οι δράστες του έδωσαν εντολή να γονατίσει.

Τότε και πάλι αρνήθηκε λέγοντας «Τι λέτε; Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό!». Οι δράστες τότε άνοιξαν την πόρτα και έπιασαν τη γυναίκα του. Ο Πάνος Καλλίτσης επιτέθηκε εναντίον τους με τα χέρια του για να την προστατεύσει, παρόλο που είχε δει ότι ο ένας κρατούσε ακόμα και σχοινί στα χέρια του. Πιθανότατα είχαν σκοπό να τους δέσουν.

Έτσι, τραυματίστηκε με την πρώτη σφαίρα στο θώρακα. Ο make up artist, έπεσε κάτω και οι κακοποιοί του ζήτησαν τον χαρτοφύλακα ενώ η πόρτα είχε ήδη κλείσει. Η γυναίκα του φώναζε και ο Πάνος Καλλίτσης έξυπνα σκέφτηκε να πατήσει το κουμπί για να ανοίξει πάλι η πόρτα του γκαράζ. Η γυναίκα του βγαίνει έξω και φωνάζει «Βοήθεια». Τότε οι δράστες, τον πυροβολούν δύο φορές στα πόδια και τρέπονται σε φυγή χωρίς να πάρουν τον χαρτοφύλακα. Να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε ο make up artist, υπήρχε και τρίτος δράστης που φυλούσε τσίλιες έξω από το γκαράζ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ