Ήταν 106 κιλά: Έχασε 31 & πήρε τίτλο ομορφιάς! Τώρα δίνει μαθήματα αυτοπεποίθησης

Μια γυναίκα που είχε φτάσει στα 108 κιλά και έπιανε δύο θέσεις στο λεωφορείο λέει ότι θέλει να δώσει ελπίδα και τους άλλους, έχοντας χάσει 31 κιλά.

Η Megan McGee, από το Middlesex, είπε ότι δεν είχε αυτοπεποίθηση και ότι δεν της άρεσε αυτό που έβλεπε στον καθρέπτη – κάτι που την έκανε να βελτιώσει τη διατροφή της. Τώρα ζυγίζει 75 κιλά και λέει ότι νιώθει σαν καινούρια.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η 25χρονη, η οποία έχε βγει Miss Slinky στο διαγωνισμό Slimming World, άρχισε να τρώει υγιεινά μαζί με τη μητέρα της και να ασκείται περισσότερο.

Τώρα, έχοντας πάει από τα 2X-Large στο Medium, η Megan ζει με τους γονείς της και λέει ότι νιώθει άλλος άνθρωπος και ελπίζει ότι η μεγάλη της αλλαγή θα εμπνεύσει και άλλους.

Είπε: «Μάλλον φαινόμουν χαρούμενη στους γύρω μου, αλλά ένα χαμόγελο μπορεί να κρύβει πολλά – τυχαίνει να έχω μεγάλο χαμόγελο και το χρησιμοποιούσα για να κρύβομαι.»

«Αλλά στην πραγματικότητα ήμουν πολύ δυστυχισμένη – δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση.»

Η φοιτήτρια ιατρικής αποκάλυψε ότι ήταν πάντα πιο μεγαλόσωμη από τις φίλες της καθώς μεγάλωνε, αλλά το βάρος της αυξήθηκε απότομα όταν μπήκε σε μια άσχημη σχέση που κράτησε περίπου 5 χρόνια.
Είπε: «Σταμάτησα να κάνω πολλά πράγματα, όπως το να βλέπω τους φίλους μου ή να πηγαίνω γυμναστήριο, κι έτσι απομονώθηκα. Όταν άρχισα να ξαναβρίσκομαι με τους φίλους μου, κατάλαβα ότι είχα γίνει η ‘χοντρή’».

 

«Δεν μου άρεσε να βγαίνω έξω γιατί δεν μου άρεσε η εμφάνιση μου, τα ψώνια για ρούχα πάντα κατέληγαν σε κλάματα επειδή ντρεπόμουν πολύ για το μέγεθος μου και σπάνια έβρισκα πράγματα να μου κάνουν.»

 

«Στα λεωφορεία και τα τρένα ένιωθα άβολα και ντρεπόμουν που έπιανα δύο θέσει και έμπαινα στον προσωπικό χώρο των άλλων, τόσο που αισθανόμουν ότι η ζωή μου ήταν μια ενόχληση για τους γύρω μου.»

 

Στις αρχές του 2013, η Megan άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα νοσηλευτικής και κατάλαβε ότι έπρεπε να χάσει κιλά για την καινούρια της δουλειά. Το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους μπήκε σε μια ομάδα αδυνατίσματος μαζί με τη μητέρα της, Sue.

 

Μαθαίνοντας νέους τρόπους για να κάνει τις αγαπημένες της συνταγές, επιμένει ότι μπορούσε να τρώει το ίδιο με πριν.
Είπε: «Παλιά παρέλειπα το πρωινό ή το μεσημεριανό και κατέληγα να τρώω σνακ όλη τη μέρα, αλλά τώρα έχω συχνά γεύματα και απολαμβάνω το χειροποίητο δείπνο.»

 

Καθώς αδυνάτιζε, η Megan ένιωθε όλο και πιο ενεργητική. Όταν ήταν πιο βαριά ένιωθε άβολα με κάθε μορφή άσκησης και ντρεπόταν να γυμναστεί.

 

Τώρα παίζει βόλεϊ, πηγαίνει ζούμπα και Body Pump στο γυμναστήριο, και έχε γραφτεί για να ξεκινήσει συναντήσεις με έναν προσωπικό γυμναστή.

Τώρα έχει χάσει συνολικά 36 κιλά.

 

Η Megan είπε: «Έχω σίγουρα κι άλλα να κάνω, αλλά νιώθω πιο ευτυχισμένη και ανακαλύπτω έναν καινούριο εαυτό.»

Η 25χρονη βγήκε πρόσφατα Miss Slinky 2016 στο διαγωνισμό Slimming World.

 

Είπε ότι η ομάδα αδυνατίσματος της προσέφερε μια αχτίδα ελπίδας τη στιγμή που δεν υπήρχε καθόλου ελπίδα στη ζωή της.

Η Megan πρόσθεσε: «Είμαι τόσο χαρούμενη, ελπίζω και είμαι ενθουσιασμένη με τη ζωή μου και νιώθω ότι έχω ξανανιώσει, γι’ αυτό είμαι απίστευτα περήφανη που κέρδισα αυτόν τον τίτλο.»

Τώρα ελπίζει ότι η ιστορία της θα εμπνεύσει και άλλους.

 

«Θέλω να εμπνεύσω και άλλους να είναι αρκετά γενναίοι και να κάνουν το πρώτο βήμα και να δεχτούν την ευκαιρία για αλλαγή. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν, μόνο να κερδίσουν.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ