Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Αστυνομία απαγόρευει για σήμερα κάθε δημόσια συγκέντρωση στην Αθήνα, υπό το φόβο επεισοδίων

Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύτηκαν σήμερα Σάββατο όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα.

 

Μετά τα επεισόδια το βράδυ της Πεμπτης και τις συμπλοκές στο Μοναστηράκι μεταξύ αντιεξουσιαστών και ομάδας Γερμανών ακροδεξιών, η ΕΛ.ΑΣ. με απόφαση του Αττικάρχη το βράδυ της Παρασκευής απαγορεύει όλες τις συγκεντρώσεις και τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τα μεσάνυχτα της 30ης Ιανουαρίου.

Η ΕΛ.ΑΣ. επικαλείται λόγους δημόσιας ασφάλειας, και επισημαίνει ότι η απαγόρευση αφορά συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, και πιο συγκεκριμένα στο τρίγωνο Χίλτον-Ρηγίλης-Συντάγματος.

Η απόφαση αυτή ελήφθη καθώς η Χρυσή Αυγή είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσει το απόγευμα συγκέντρωση για τα 20 χρόνια από την κρίση στα Ίμια στο Σύνταγμα την ίδια στιγμή που οι αντιεξουσιαστικές ομάδες θα έκαναν μία δική τους συγκέντρωση στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το κείμενο της ανακοίνωσης 

«Ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 μέχρι και την 24:00 ώρα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου 2016, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών, που περικλείεται από τις οδούς: Λ. Β. Όλγας (από τη συμβολή της με τη Β. Κωνσταντίνου) –  δεξιά Λ. Β. Αμαλίας – αριστερά Φιλελλήνων – Πλατεία Συντάγματος – αριστερά Μητροπόλεως – δεξιά Νίκης – δεξιά Καραγιώργη Σερβίας – αριστερά Σταδίου – δεξιά Βουκουρεστίου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – δεξιά Μαρασλή – αριστερά Ι.Δ. Πατέρα – δεξιά Γενναδίου – αριστερά Ιασίου – δεξιά Βλαδήμηρου Μπένση – δεξιά Λ. Β. Σοφίας – αριστερά Χατζηγιάννη Μέξη – δεξιά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Βασιλέως Κωνσταντίνου (μέχρι τη συμβολή της με τη Λ. Β. Όλγας)».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ