Απίστευτο ! Στη διαθήκη του ο David Bowie αφήνει εκατομμύρια στην Iman & στην νταντά των παιδιών του!!!!!!!

Ο David Bowie αφήνει μια περιουσία από χρήματα και ακίνητα στην Iman και τα παιδιά του. 

Ο David Bowie άφησε χρήματα της τάξης των 100 εκατ. δολαρίων στη σύζυγό του, Iman, και τα δύο παιδια τους, ενώ ζήτησε η σωρός του να αποτεφρωθεί και να διασκορπιστεί στο Μπαλί.

Σύμφωνα με την επιθυμία του η τελετή μετά την αποτέφρωση θα είναι βουδιστική. Το έγγραφο της διαθήκης που κατατέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, αναφέρει επίσης πως στη βοηθό του Corinne Schwab αφήνει 2 εκατομμύρια ενώ στη φίλη και νταντά των παιδιών του Marion Skene αφήνει 1 εκατομμύριο δολάρια.  

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Guardian, o Βοwie αφήνει και το 25% μιας μεγάλης έκτασης στο Little Tonshi Mountain κοντά στο Γούντστοκ, στην 15χρονη κόρη της Iman, Alexandria και 25% της ίδιας έκτασης στον 44χρονο γιο του από τον προηγούμενο γάμο του, Duncan Jones. Το υπόλοιπο 50% περνά στην Iman, η οποία σύμφωνα με τη διαθήκη παίρνει επίσης ένα διαμέρισμα στο Σόχο και ακίνητα σε άλλα σημεία του κόσμου.  

Η διαθήκη του Bowie συντάχθηκε το 2004, μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε ο τραγουδιστής και κάποιες τροποποιήσεις έγιναν μερικά χρόνια μετά. Υπολογίζεται πως όσο ο Bowie ήταν ζωντανός, είχαν πουληθεί πάνω από 140 εκατομμύρια δίσκοι του, νούμερο που έχει εκτιναχθεί μετά το θάνατό του και την τεράστια απήχηση που γνώρισε τις τελευταίες μέρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ