Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Συνέβη στη Σουηδία: Βασάνισε με 66 μαχαιριές τη σύζυγο του - Τέλος της έκοψε τη μύτη και τα χείλια

Η ομολογία πως πρόκειται για ένα από τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα στην ιστορία της σκανδιναβοκής χώρας, αποτυπώνει τη σοβαρότητα. 

Όσα ακούστηκαν από το στόμα του Σουηδού Εισαγγελέα, Τόμας Μάλμενμπι, κατά την πρώτη ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης, «πάγωσαν» τους ακροατές. Ένα έγκλημα που έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2015, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειές του μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Για τη σκληρότητα του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος, ο εισαγγελέας πρότεινε την ισόβια κάθειρξη του 52χρονου δράστη.

«Συνέβη στο σπίτι της, σε έναν χώρο που αισθανόταν απόλυτη ασφάλεια. Η 40χρονη γυναίκα πρέπει να βίωσε για μεγάλο χρονικό διάστημα το αίσθημα του θανάτου», δήλωσε χαρακτηριστικά, στην προσπάθειά του να περιγράψει την βαναυσότητα του δράστη. Η γυναίκα μαχαιρώθηκε 66 φορές και άφησε την τελευταία της πνοή στο κρεβάτι της.

Κατά την ομολογία του, ο 52χρονος άνδρας δήλωσε ότι δεν θυμάται τίποτα και ότι η μοναδική εικόνα που του έρχεται στο νου, είναι τον εαυτό του να προχωρά στο δρόμο, κρατώντας ένα μαχαίρι. Όπως αποκάλυψε, ωστόσο, ο εισαγγελέας, η γυναίκα έφερε χτυπήματα στο σώμα, που παραπέμπουν όπως αναφέρει το express.co.uk στο συμπέρασμα ότι προσπαθούσε απεγνωσμένα να αμυνθεί. Ο εισαγγελέας τόνισε ότι οι 66 μαχαιριές, δεν είναι αποτέλεσμα μίας στιγμιαίας κρίσης, αλλά ενός οργανωμένου σχεδίου. Η απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί στις 19 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ