Πόλεμος Kanye West & της πρώην του Amber Rose με tweets - Δείτε τα φαρμακερά τιτιβίσματα

Τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε ένα ιδιαίτερο ξεκατίνιασμα στο twitter με έναν από τους πιο διάσημους και πλούσιους άντρες της μουσικής βιομηχανίας, τον Kanye West κι ακόμη έναν ράπερ τον Wiz Khalifa.

Πως ακριβώς εμπλέκεται η Amber Rose; Είναι πρώην και των δυο και μητέρα του παιδιού του δεύτερου...

Ο Κanye τουίταρε για το νέο του album Waves και ο Khalifa του επιτίθεται αφήνοντας μερικές αιχμές για κλοπή ιδεών. Όλο αυτό αρχίζει να διανθίζεται με διάφορες ατάκες και λίγο αργότερα ο Kanye ξεφεύγει. Μεταξύ άλλων, αναφέρει και την Amber Rose με την οποία ο Khalifa έχει κάνει παιδί. Την αποκάλεσε..."τσούλα" και στρίπερ που τον έδεσε για 18 χρόνια και πρόσθεσε πως αν δεν ήταν αυτός, δεν θα είχαν κάνει παιδί.

Κι εκεί που το ξεκατίνιασμα κορυφωνόταν μεταξύ των δύο αντρών, δεν μπορούσε να μην μπει στο παιχνίδι και η Amber, η οποία δεν ήταν η πρώτη φορά που αντάλλαζε πυρά δημοσίως με τον Kanye. Aρχικά αποκάλυψε ένα βίτσιο του Kanye στο... κρεβάτι και στη συνέχεια τον πείραζε για κάποια tweets που έσβησε, υπονοώντας ότι φοβηθηκε την γυναίκα του Kim Kardashian.

Φυσικά ο Kanye το συνέχισε θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι δεν ισχύουν αυτά που είπε για τη σεξουαλική του ζωή και πως εκείνος και η Kim μπορούν να είναι φίλοι με πρώην τους αν τα πράγματα είναι φυσιολογικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ