Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Αυτό είναι το όνομα που διάλεξαν για το αγοράκι που περιμένουν!

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη μέσα από τα περιοδικά πως περιμένουν παιδί, ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού μίλησαν στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό για το παιδί που περιμένουν και που κατά 99% είναι αγοράκι. 

Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να είχε εκφράσει εξαρχής τις διαφωνίες του λόγω της ηλικίας του Κώστα Βουτσά, ωστόσο το ζευγάρι δεν έδειξε να έχει ενοχληθεί καθόλου και αποκάλυψε στην εκπομπή και το όνομα που σκοπεύουν να δώσουν στο μικρό όταν με το καλό έρθει.

 

«Είμαι στη 14η εβδομάδα. Την έκλεισα σήμερα. 99% είναι αγοράκι.» είπε η Αλίκη Κατσαβού και ο Κώστας Βουτσάς έκανε τις συνηθισμένες του πλάκες...«Εγώ όταν έφευγα από μια γυναίκα, άφηνα την περιουσία και έφευγα. Όταν βρέθηκα με την Αλίκη, της λέω εγώ Αλίκη μου δεν θα φύγω από κοντά σου, αλλά εκείνο που θέλω να σου πω είναι ότι δεν έχω να σου δώσω σπίτια, σου χαρίζω τον εαυτό μου και επειδή θες να κάνεις παιδί σου χαρίζω και το σπέρμα μου.»

Πώς έμαθαν για την εγκυμοσύνη;

«Μαζί το μάθαμε. Έβαλα ανοιχτή ακρόαση και μας ανακοίνωσε ο γιατρός τα νέα. Πολύ συγκινητικές στιγμές. Αλλά ακόμα πιο συγκινητικό είναι κάθε φορά που πηγαίνουμε για τον υπέρηχο. Έρχεται και ο Κώστας μαζί, είναι για εκείνον καινούρια περιπέτεια γιατί για εκείνον δεν υπήρχε αυτή η τεχνολογία στις κόρες του, οπότε είναι πολύ ευτυχισμένος που μπορεί να το παρακολουθεί» είπε η Αλίκη και ο ηθοποιός συμπλήρωσε πως από τη χαρά του τον έπιασαν τα κλάματα:«
Με έπιασαν τα κλάματα και τσίριζα.»

Το όνομα του παιδιού:

Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας είναι ένας. Αναζητήσαμε ένα όνομα φωτεινό και ωραίο. Διαλέξαμε το Φοίβος. Είναι αρχαιοελληνικό αλλά είναι χωρίς υπερβολή. Χωρίς να είναι κάτι επιτηδευμένο είναι ένα διαφορετικό όνομα και επίσης είναι προσωνύμιο του Απόλλωνα που σημαίνει το φως.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ