Games of thrones: Η έκτη σεζόν της σειράς - Το φαινόμενο επιστρέφει και ιδού τα πρώτα teasers

H έκτη σεζόν της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου και εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο περιμένουν εναγωνίως την έναρξη των νέων επεισοδίων. 

Το τηλεοπτικό δίκτυο HBO φαίνεται πως να "βοηθήσει" τους φανατικούς της σειράς, στην απάντηση πολλών ερωτημάτων, δίνοντας στη δημοσιότητα τα τρία πρώτα teaser της έκτης σεζόν.

Τι συμβαίνει με την Arya Stark; Ποια είναι η τύχη της Sansa και του Theon που έπεσαν από τα τείχη του Winterfell; Πώς θα εκδικηθεί η Cersei για όλα αυτά που της έκαναν; Πώς θα υπερασπιστεί τον εαυτό της η Khaleesi, όταν ο Drogon την εγκαταλείπει στην κοιλάδα και την περικυκλώνει ο στρατός των Dothraki; Και φυσικά το μεγαλύτερο ερώτημα που υπάρχει είναι για τον Jon Snow. Πέθανε ή είναι ζωντανός;

Ο Jon Snow θα επιστρέψει… Αυτό είναι γεγονός και το πιστεύουν όλοι. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος, από τους θαυμαστές της σειράς, σε όλο τον πλανήτη που να πιστεύει ότι ο Kit Harington θα βγει έτσι απλά από τη σειρά. Το ότι θα επιστρέψει θεωρείται σίγουρο, ωστόσο, το θέμα είναι το “πώς” θα γίνει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ