90χρονος χώρισε μυστικά την 49χρονη σύζυγό του & ζούσε μαζί της για 20 χρόνια για να μην του «φάει» την περιουσία

Η 59χρονη Cristina Carta Villa μήνυσε τον 90χρονο Gabriel Villa, με τον οποίο ήταν χωρισμένοι από το 1994 χωρίς να το ξέρει, αφού αυτός είχε προχωρήσει την διαδικασία του διαζυγίου... μυστικά για να μην του "φάει" την περιουσία.

Η γυναίκα, τα 20 χρόνια που ήταν χωρισμένοι δεν ήξερε ότι δεν είναι παντρεμένοι, αφού ο 90χρονος την χώρισε χωρίς να της πει τίποτα και συνέχισε να μένει μαζί της, ενώ μεγάλωναν τον γιο τους μεταξύ των σπιτιών τους σε Νέα Υόρκη και Γαλλία.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ο κ. Villa πήρε διαζύγιο στον Άγιο Δομίνικο, τέσσερις μήνες μετά τον γάμο τους. Η 49χρονη υποστηρίζει στη μήνυσή της ότι το διαζύγιο δεν είναι νόμιμο αφού δεν έχουν ζήσει ούτε μια μέρα στον Άγιο Δομίνικο και η ίδια δεν έχει δώσει την άδειά της για την έκδοση αυτού του διαζυγίου.

«Παρά την διαφορά ηλικίας ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά», αναφέρει η κα Villa που δηλώνει ακόμα... ερωτευμένη μαζί του.

Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι ότι κατάλαβα πως «όλα αυτά τα χρόνια χαράς, ευτυχίας και δυσκολιών που περάσαμε μαζί μου έλεγε ψέματα και με είχε χωρίσει», σημειώνει η 49χρονη.

Η Villa υποστηρίζει ότι ο άνδρας της θέλει με το διαζύγιο να της πάρει το μερίδιό της από το σπίτι που έχουν στην 55η οδό του Μανχάταν όπου το κάθε διαμέρισμα κοστίζει 1,4 εκατ. και να το πουλήσει...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ