Ξεπέρασε τις 30 εκατ. θεάσεις με τα cupcakes της - Η βρετανίδα «βασίλισσα» της κουζίνας που ξεπέρασε το νέο Star Wars

Αυτή η γυναίκα είναι τόσο δημοφιλής που την έχουν παρακολουθήσει πάνω από 30 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή δύο φορές περισσότεροι απ’ όσοι έχουν δει την νέα ταινία του Star Wars στη Βρετανία

Η Jemma Wilson, ή Cupcake Jemma όπως έγινε ευρέως γνωστή, είναι μια σταρ του Youtube κάνοντας αυτό που λατρεύει: να φτιάχνει τα γνωστά cupcakes! 

Το 2004 η 36χρονη σήμερα Jemma ακολούθησε τα όνειρά της και τώρα... ψήνει cupakes στο YouΤube! Είναι τόσο δημοφιλής σε αυτό που κάνει ώστε ένα από τα βίντεό της με τίτλο «The Best Ever Rainbow Cake» δηλαδή το καλύτερο κέικ-ουράνιο τόξο έχει πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές από μόνο του.

«Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το πόσοι πολλοί άνθρωποι μου έχουν πει πώς έκαναν τα κέικ μου βλέποντας τα βίντεό μου στο YouTube» δήλωσε ο Jemma και πρόσθεσε «Ακόμα και τα πραγματικά περίπλοκα. Το βίντεο με το cupcake-ουράνιο τόξο έχει διάρκεια 16 λεπτά και όμως οι άνθρωποι κάθονται και το βλέπουν όλο. Αυτό είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για τους χρόνους του YouTube

Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι ότι αυτή η φήμη της μέσω του YouTube και του πρωτόγνωρου πλούτου από αυτό, της επέτρεψε να ανοίξει ένα αρτοποιείο στο κέντρο του Λονδίνου, που ονομάζεται «Crumbs and Doilies» όπου και απασχολεί 15 άτομα. Η Jemma μιλώντας για τον εαυτό της στη Dailymail λέει: «Είμαι ένα απλό κορίτσι, έχω τατουάζ, ψήνω cupcakes και φαίνονται πολύ ωραία. Τα παιδιά παρακολουθώντας με, βλέπουν ότι μπορούν να ταυτιστούν με τα κεκάκια περισσότερο από ό, τι μπορούν με μια σάλτσα μαρινάρα. Είναι οπτικό το θέμα. Είναι μια απόλαυση».

Η Jemma δεν είναι βέβαια μοναδική στο είδος της όσον αφορά τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική στο διαδίκτυο. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το ΥouΤube για να δείξουν κάποιο ταλέντο τους και να βγάλουν τα χρήματα τους από εκεί. Άλλοι τα καταφέρνουν λιγότερο και άλλοι περισσότερο βγάζοντας μικρές περιουσίες από τους χιλιάδες θεατές που τους παρακολουθούν online.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ