"Mamma Mia!": Οι ABBA ξανά μαζί μόνο για ένα βράδυ εγκαινίασαν ελληνική ταβέρνα στην Στοκχόλμη

Το  θρυλικό συγκρότημα των ABBA εμφανίστηκε μόνο για μια βραδιά μαζί στα εγκαίνια μιας ελληνικής ταβέρνας στην Στοκχόλμη. 

Από το μιούζικαλ Mamma Mia οι Agnetha Fältskog , Björn Ulvaeus , Benny Andersson και Anni - Frid Lyngstad, εμφανίστηκαν χθες στην πρεμιέρα της ταβέρνας που άνοιξε ο ένας από τους τέσσερις. 

Ο Björn Ulvaeus, ιδιοκτήτης της ελληνικής ταβέρνας κάλεσε τους 3 πρώην φίλους και συναδέλφους του να τιμήσουν τα εγκαίνια του μαγαζιού του. 

Αρνήθηκαν ωστόσο να φωτογραφηθούν και οι τέσσερις μαζί αλλά μόνο ένας- ένας ή με τις συντρόφους / τους συντρόφους τους. Η ταβέρνα έχει διακόσμηση απόλυτα ελληνική.

Στην περίφημη ερώτηση αν ποτέ θα ξανά τραγουδήσουν μαζί, η απάντηση ήταν ένα κατηγορηματικό όχι! Από το 1974 και την μεγάλη τους επιτυχία στην Eurovision έβγαλαν 400 εκ. άλμπουμς…  

Πιο αναλυτικά είναι ένα από τα συγκροτήματα με τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία και η αντοχή τους στο χρόνο είναι ακόμα ένα στοιχείο που τους χαρακτηρίζει. Οι θρυλικοί ΑΒΒΑ από τη Σουηδία ξανασυναντήθηκαν χθες βράδυ για τα εγκαίνια εστιατορίου στη Στοκχόλμη, όπου οι θαμώνες θα τρώνε απολαμβάνοντας ένα σόου βασισμένο στα τραγούδια της μπάντας.

Οι 65 χρονών σήμερα Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, 70, Benny Andersson, 69 και Anni-Frid Lyngstad, 70 ετών, είχαν ξαναβρεθεί μαζί το 2008 όταν περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Mamma Mia!» που ήταν βασισμένη στο ομώνυμο μιούζικαλ.

Το συγκρότημα ήταν αρχικά απρόθυμο στη δημιουργία μιούζικαλ που θα περιλάμβανε τα τραγούδια τους όπως τα Mamma Mia!, Dancing Queen, Take a Chance on Me, Money Money Money, Knowing Me Knowing You και The Winner Takes It All. Αλλά το σόου ήταν τόσο επιτυχημένο που έκανε παγκόσμια τουρνέ και παρουσιαζόταν στο Broadway για 14 χρόνια.

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ