Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε στην Μαριάνα Βαρδινογιάννη για την "Ελπίδα": Είμαστε πάντοτε αρωγοί στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου

Σήμερα το πρωί ο επιχειρηματίας, κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος του Ομίλου DPG Digital Media και Αντιπρόεδρος της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ, επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΕΛΠΙΔΑ».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τον υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και τη διαρκή στήριξή του στο έργο του Συλλόγου, τον ενημέρωσε για τους νέους του στόχους, και ως έκφραση αναγνώρισης της συμβολής του στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» του απένειμε την Τιμητική Πλακέτα του Συλλόγου! 

«Με μεγάλη χαρά, είπε η κυρία Βαρδινογιάννη απευθυνόμενη στον κύριο Γιαννακόπουλο, σε υποδεχόμαστε σήμερα στό Νοσοκομείο μας. Η παρουσία σου αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός για ολόκληρη τήν οικογένεια τής «ΕΛΠΙΔΑΣ». Σε υποδεχόμαστε ως φίλο και υποστηρικτή του Συλλόγου μας, που με ιδιαίτερη ευαισθησία βρίσκεσαι κοντά μας εδώ και χρόνια, ως Αντιπρόεδρος της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και με πολλές άλλες σημαντικές ιδιότητες όπως μέσα από τον Όμιλο DPG Digital Media και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πρόσωπό σου αναγνωρίζουμε έναν σημαντικό σύμμαχο στον αγώνα μας και παράλληλα έναν νέο άνθρωπο, στοργικό πατέρα, επιτυχημένο επιχειρηματία, άξιο συνεχιστή της μακράς παράδοσης προσφοράς στην ελληνική κοινωνία που έχει η οικογένειά σου, με την οποία μας συνδέουν μακροχρόνιοι δεσμοί φιλίας και αμοιβαίας εκτίμησης.

Μας συγκινεί πραγματικά η ευαισθησία σου και η αγάπη σου προς τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» που εκφράστηκε πολλές φορές μέσα από την προσωπική σου στήριξη στο έργο μας, από την προβολή των προσπαθειών μας μέσα από τις ιστοσελίδες της DPG και από τη διαρκή παρουσία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο Νοσοκομείο μας, που δίνει απέραντη χαρά στους μικρούς μας ασθενείς. Κάθε χρόνο η Ομάδα έρχεται σύσσωμη για να συμπαρασταθεί στον σκληρό αγώνα των παιδιών ενάντια στον καρκίνο, να τους φέρει πρωτοχρονιάτικα δώρα και να μοιραστεί μαζί τους μερικές στιγμές που θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή. Αυτό είναι το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού που στέλνει μηνύματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς σε ολόκληρη την κοινωνία μας... Θα ήθελα και πάλι να σε ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την επίσκεψή σου που δίνει κουράγιο και δύναμη σε όλους μας, στα παιδιά, στους γονείς, στους γιατρούς, στο νοσηλευτικό προσωπικό και στα μέλη της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Σου εύχομαι μια Καλή και Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά γεμάτη υγεία σε σένα και την οικογένειά σου, πολλές επιτυχίες και καλή αρχή στο Ελληνικό CNN που ανοίγει ένα νέο παράθυρο της Ελλάδας στον κόσμο! Θερμά συγχαρητήρια!».

Ο κύριος Γιαννακόπουλος, παίρνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τη θερμή υποδοχή, τα καλά της λόγια και την τιμητική πλακέτα που του απένειμε και πρόσθεσε: «Η μεγαλύτερη τιμή, τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για την οικογένειά μου, είναι η δυνατότητα που μας δίνετε, να συμβάλλουμε έστω και με ένα μικρό λιθαράκι, στο τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελείτε ακούραστα, για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Είτε ως ΒΙΑΝΕΞ, ΚΑΕ Παναθηναϊκός ή ως DPG, θα είμαστε πάντοτε αρωγοί στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου, στην έμπρακτη στήριξη των μικρών ασθενών και των οικογενειών τους, μέσα από τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, την Ογκολογική Μονάδα Παίδων, τον ξενώνα της «Ελπίδας» και τις υπόλοιπες δράσεις σας, στη διέξοδο που τους προσφέρει η «Ελπίδα», όταν όλοι οι άλλοι δρόμοι για τη ζωή φαίνονται κλειστοί...

Η ακτινοβολία της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη ξεπερνά κατά πολύ τα σύνορα της πατρίδας μας, είναι μια οικουμενική μορφή αλληλεγγύης και προσφοράς και τιμά επάξια τον τίτλο της Πρέσβειρας Καλής Θέλησης της UNESCO. Η δε πρωτοβουλία της, σε συνεργασία με την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για την περίθαλψη παιδιών προσφύγων, καταδεικνύει αυτήν την οικουμενικότητα και την ανιδιοτελή βοήθεια, που κοιτάζει μόνο το συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη. Βέβαια, όπως έχει πει και η ίδια, «στην καρδιά μας είναι τα Ελληνόπουλα, για τα οποία δεν θα σταματήσουμε ούτε στιγμή να προσφέρουμε αγάπη και φροντίδα». Είναι τιμή μας, λοιπόν, να συγκαταλεγόμαστε στους φίλους και υποστηρικτές της «Ελπίδας». Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, μακάρι να μπορούσαμε όλοι να διαθέσουμε περισσότερο χρόνο και πόρους, όπως η κυρία Βαρδινογιάννη, η προσφορά της όμως είναι απλά αξεπέραστη. Τέλος, θα ήθελα να σας πω, ότι με πρωτοβουλία του πατέρα μου, Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρίσκεται σήμερα μαζί μας, μου ζήτησε να υπάρξει και μία προσφορά 100.000 ευρώ σε φάρμακα για τον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ».

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Μανώλης Παπασάββας, και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», οι κυρίες: Μελίνα Δασκαλάκη, Τζωρτζίνα Έλληνα, Ινώ Κωνσταντοπούλου, Αικατερίνη Μεταξωτού, Αλίνα Μινέττα, Ρίτα Μωραϊτάκη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου, Μπέκη Στραβελάκη, Κέττυ Φιλιππίδου και Βίκυ Φιλίππου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ