Τι νέα από το ειδύλλιο Ολάντ - Γκαγιέ; Δεν βάζω βέρα στο δεξί λέει ο Γάλλος Πρόεδρος  

Αρνείται ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ να επισημοποιήσει την σχέση του με την αγαπημένη του, ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, σύμφωνα με όσα αναφέρει ένα νέο βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου.

 

Δυο χρόνια μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου, δεν υπάρχει καμία επίσημη κοινή εμφάνιση, καμία επισημοποίηση της σχέσης, ωστόσο η Γκαγιέ, μια γυναίκα «αρκετά διακριτική», όπως την εμφανίζουν οι συγγραφείς του βιβλίου, Soizic Quéméner et François Aubel, περνά κάποιες φορές από το Μέγαρο των Ηλυσίων, «ειδικά το σαββατοκύριακο, όταν το Μέγαρο είναι άδειο».
Οι συνεργάτες του Ολάντ διαβεβαιώνουν ότι δεν διαμένει πλέον για λόγους ασφαλείας στο Μέγαρο, μετά το μακελειό στο Charlie Hebdo, ένα χρόνο πριν. Σύμφωνα πάντως με τους συγγραφείς, ο πρόεδρος κοιμάται ακόμη κάποιες φορές στο λοφτ που διαθέτει η σύντροφός του, στο 11ο διαμέρισμα του Παρισιού παρότι εκεί σημειώθηκαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις τόσο στο Charlie Hebdo, όσο και αυτές του περασμένου Νοεμβρίου.


Όπως φαίνεται λοιπόν, οι δυο τους εξακολουθούν να ζουν ως ζευγάρι,
ωστόσο ο Ολάντ, αρνείται πεισματικά να επισημοποιήσει την σχέση του με την ηθοποιό. Μάλιστα σύμφωνα με το βιβλίο, απέρριψε πρόταση να ποζάρει μαζί της για το εξώφυλλο του περιοδικού Paris Match, δηλώνοντας ικανοποιημένος όπως είναι αυτή την στιγμή με την Γκαγιέ. Η τελευταία δεν φέρεται να έχει βλέψεις για τον ρόλο της πρώτης κυρίας, χωρίς αυτό να την εμποδίζει να συμβουλεύεται διάσημη «κόουτς» για την δημόσια εικόνα της.


Πάντως μια από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του βιβλίου
είναι ότι από την στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της Γκαγιέ με τον Ολάντ, η ηθοποιός φέρεται να έλαβε πλήθος επιστολών με προσβολές και απειλές για την ζωή της, ορισμένες εκ των οποίων έφθασαν μέχρι και στους γονείς της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ