Εξομολόγηση Σμαράγδας Καρύδη: Είναι πολύ σημαντικός για μένα ο Θοδωρής Αθερίδης, περνάμε τέλεια αλλά μέχρι εκεί

Αν και οι δύο ηθοποιοί προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Θοδωρής Αθερίδης παραδέχθηκε πρόσφατα πως είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια.

Η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της στη Real life πως ένιωσε μετά την αποκάλυψη για τη σχέση της με τον ηθοποιό και συγγραφέα: «Όχι ιδιαίτερα άνετα πρέπει να σου πω. Ποτέ δεν μίλησε για τη σχέση μας και δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτή ούτε και τώρα που ο Θοδωρής αναφέρθηκε σε αυτή. Δεν παρακολουθώ τι έχει γραφτεί και ειπωθεί μαθαίνοντας από φίλους κάποια, αλλά ΟΚ, γίνονται τόσο σημαντικά και άγρια πράγματα γύρω μας, πνίγονται άνθρωποι στο Αιγαίο, υπάρχει τόσο μεγάλη ανεργία πλέον. Αυτά είναι σημαντικά θέματα, όχι η προσωπική μου ζωή. Δεν μου αρέσει να ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου και να μιλάω για την σχέση με τον Θοδωρή. Είναι πολύ σημαντικός για εμένα, περνάμε τέλεια, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα μιλήσω άλλο γι’ αυτό. Μου προκαλεί αμηχανία».

Τόσο η ίδια η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Celebrity Game Night όσο και ο σύντροφός της σκέφτηκαν το γάμο και τα παιδιά; «Δεν συζητήσαμε ποτέ για κάτι τέτοιο. Δεν κάνουμε σχέδια για γάμους και παιδιά και ούτε πρόκειται. Πάμε σε άλλες ερωτήσεις τώρα», σημείωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ