Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Γεννήθηκαν σιαμαία αλλά "κολλημένα" μόνο σε ένα σώμα: Φώτο & βίντεο- Η αγωνιώδης προσπάθεια να  σωθούν 

Συντετριμμένη είναι η 30χρονη Anita Kumar από την Ινδία. Σύμφωνα με τους γιατρούς τα σιαμαία αγοράκια που έφερε στον κόσμο στις 16 Ιανουαρίου έχουν πολύ μικρές πιθανότητες επιβίωσης.

Τα αγόρια, που γεννήθηκαν σε κλινική της πόλης Kanpur, στη βόρεια Ινδία, έχουν δύο κεφάλια αλλά μοιράζονται το ίδιο σώμα, την καρδιά, το στομάχι και τους πνεύμονες.

Η 30χρονη δηλώνει θλιμμένη που γέννησε ένα «μωρό που μοιάζει με άλιεν».
Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, η Δρ Rishi Rajput, μαιευτήρας που έφερε στον κόσμο τα μωρά, δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσουν. Η καρδιά τους είναι πολύ αδύναμη. Προς το παρόν βρίσκονται στη ΜΕΘ, θα συνεχίσουμε να τα παρακολουθούμε».

«Τα νέα μας σόκαραν, είμαστε ακόμα συντετριμμένοι», δηλώνει ο 35χρονος πατέρας Satish Kumar. «Ήταν το αποτέλεσμα κακής τύχης, μπορούμε μόνο να καταραστούμε τα άστρα μας. Οι θεοί πρέπει να είναι οργισμένοι μαζί μας και να μας τιμωρούν με αυτόν τον τρόπο. Παρότι οι γιατροί μας είπαν πως υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης, ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να τα αναθρέψουμε όπως μπορούμε».

Το ζευγάρι έχει ήδη δύο κόρες και ήλπιζαν αυτή η εγκυμοσύνη να τους χαρίσει έναν γιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ