Συνελήφθη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετά απο μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη!

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συνελήφθη και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος μετά από μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος τον κατηγορεί ότι τον συκοφάντησε δημοσιεύοντας στο σάιτ του, zougla.gr, συκοφαντικές δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα. .


Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συνελήφθη και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος μετά από μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος τον κατηγορεί ότι τον συκοφάντησε δημοσιεύοντας στο σάιτ του, zougla.gr, συκοφαντικές δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα.

Τι έλεγε ο Σούρλας;

Ότι ο Κώστας Βαξεβανης «έθαψε» θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Πώς αντέδρασε ο ίδιος ο Βαξεβάνης στα σημερινά γεγονότα;
Έγραψε σστην ιστοσελίδα του στο koutipandoras.gr: «η σύλληψη (του Τριανταφυλλόπουλου) ήρθε μετά απο μια ενδιαφέρουσα γνωμάτευση της εισαγγελίας Αθηνών, η οποία απεφάνθη ότι συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία παραμένουν αναρτημένα αποτελούν ένα διαρκές αδίκημα και ως εκ τούτου δικαιολογείται η ενεργοποίηση του αυτοφώρου όσο αυτά είναι αναρτημένα».

Ο Κώστας Βαξεβανης έκανε μήνυση και στον αρχισυντάκτη του zougla.gr. Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση και άφησε ελεύθερους και τους δυο μέχρι να διερευνηθεί αν διαπράχθηκε κάποιο αδίκημα.

Πηγή: aixmi.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ