Νέα βδομάδα με αστρολογικές ανατροπές - Ποιο θα είναι το μότο σου σύμφωνα με τα άστρα

Εξελίξεις μα και ανατροπές επιφυλάσσουν τα άστρα για εμάς αυτή την εβδομάδα. Ιδού το μότο που κάθε ζώδιο πρέπει να υιοθετήσει και να ακολουθήσει!

ΚΡΙΟΣ

Φαίνεται ότι οι πρακτικές σας υποθέσεις, δουλειά και οικονομικά, θα κλέψουν τα μυαλά και το χρόνο σας αυτή την εβδομάδα. Σπεύστε να προγραμματίσετε τα σημαντικά ραντεβού σας, τις συζητήσεις με ανωτέρους ή με αυτούς που θα θέλατε να συνεργαστείτε και οποιαδήποτε σημαντική επαφή σας μέχρι την Πέμπτη.

Το μότο της εβδομάδας: «Προσέχω πως οδηγώ και για αλλαγές στα δρομολόγια μαθαίνω. Πόσο ακόμα ανάδρομε Ερμή να τσιτωθώ;»

ΤΑΥΡΟΣ 

Με ένα «εγώ» τεράστιο αρχίζει η εβδομάδα, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται για δύο και πλέον ημέρες στο δικό σου ζώδιο και η επιθυμία να κάνεις το «δικό σου» με κάθε κόστος θα είναι κυρίαρχη.

Το μότο της εβδομάδας: «Με πλανήτες μέσα στον Αιγόκερω τα επαγγελματικά μου κυνηγάω. Τι κι αν χιονίζει, τι κι αν έχει παλιόκαιρο, εγώ μπορώ και προχωράω».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ανησυχία και προβληματισμό ανοίγει η αυλαία της εβδομάδας, καθώς με τον Ερμή σε ανάδρομη κίνηση ίσως αισθανθείς σαν να περνάς jet lag της προσωπικότητας και των «θέλω» σου. Ο Άρης τη Δευτέρα πραγματοποιεί όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα σηματοδοτώντας έτσι μια ημέρα κατά τη διάρκεια της οποία θα μπορούσες να περάσεις τις θέσεις σου στον επαγγελματικό τομέα αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια. 

Το μότο της εβδομάδας: «Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ερωτικά με έλκουν τα κρυφά και τα μοιραία, αλλά οικονομικά βάζω φρένο και χρέη ας έχουν οι ωραίοι».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η χρονιά έχει ξεκινήσει με νέους στόχους που η νέα εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο προκειμένου να τους βάλεις σε μια τάξη, ώστε να μην έχεις πάλι χάσει τα αυγά και τα καλάθια στα μέσα του Φλεβάρη. 

Το μότο της εβδομάδας: «Με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα στον 7ο ηλιακό οίκο, αν το κινητό χτυπήσει, μπορεί να αποφασίσω να μην απαντήσω, στο συναισθηματικό παρελθόν πλάτη να γυρίσω».

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή κρύβει πολλές απροσδόκητες εκπλήξεις σε συναισθηματικό μα και επαγγελματικό επίπεδο. Με το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα τη Δευτέρα θα νιώσεις πως οι θέσεις και τα θέλω σου συντάσσονται με τους άλλους και μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα «εν κρυπτώ και παραβύστω». 

Το μότο της εβδομάδας: «Με την είσοδο του Ηλίου στον 7ο οίκο, αξιοποιώ τις ευκαιρίες για συνεργασίες, εύχομαι να είναι για το καλό μου και το σύμπαν ευχαριστώ»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Την εβδομάδα αυτή καλείσαι να παίξεις «μεγάλη μπάλα» έχοντας όμως δίπλα σου όχι πολύ καλούς συμπαίχτες. Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να κάνεις ότι σου δίνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση ενώ το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα τη Δευτέρα σε βοηθά να βρεις επαγγελματικές λύσεις και συναισθηματικές απαντήσεις. 

Το μότο της εβδομάδας: «Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία μέτρο δεν θέλω να βάλω, αφού από χαρά θέλω να υπερβάλλω».

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αρκετά εντυπωσιακό διότι σε οικονομικό και ερωτικό επίπεδο δεν «παίζεσαι». Τη Δευτέρα ο Άρης, ο κυβερνήτης του 7ου ηλιακού οίκου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και μπορεί να σου φέρει μια έκπληξη από τον ερωτικό σου σύντροφο και εσύ με τη βοήθεια της όψης Αφροδίτης – Δία να τρελαθείς από τη χαρά σου. 

Το μότο της εβδομάδας: «Με Αφροδίτη στον Αιγόκερω το παρελθόν με ακολουθεί, όμως εγώ κοιτάω το μέλλον μακριά από τα πρέπει και τα μη».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Με τη Σελήνη στον τομέα των σχέσεων σε βρίσκει η καινούργια εβδομάδα και μπορείς να σκεφτείς πως κάποια πράγματα θα πάρουν το δρόμο που θέλεις όσον αφορά το ταίρι σου. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα τη Δευτέρα σε βοηθά σε ερωτικά θέματα και φλερτ, όμως αν σκέφτεσαι να κάνεις μια «αισθηματική λαδιά», πρόσεχε γιατί με το τετράγωνο της Αφροδίτης – Δία θα έχεις ντράβαλα, γιατί ο έρωτας και ο βήχας όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα κρύβονται. 

Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Άρη στο ζώδιο μου τώρα εργασιακά ανεβαίνω και σωματικά αντέχω»

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η εβδομάδα ξεκινά με την προσοχή στραμμένη σε θέματα καθημερινότητας, υγείας αλλά και εργασίας. Μην ξεχνάς όμως πως η ζωή είναι και άλλα πράγματα και όπως έχει πει και ο Ναπολέων «ο χώρος ανακτάται, ο χρόνος ποτέ». Έτσι, τη Δευτέρα, με το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, δώσε έμφαση σε όσα θέλεις να πετύχεις στον έρωτα ή σε ένα χόμπι. 

Το μότο της εβδομάδας: «Ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις μου θα έχω και αν δεν γίνουν όπως θέλω με βλέπω να ξεκινώ να τρέχω»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι εξαιρετική για εσένα αφού θα βρεις κατανόηση, ανταπόκριση και κυρίως ειλικρίνεια στο πεδίο του έρωτα. Τη Δευτέρα με το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα οι φιλίες και οι γνωριμίες θα μπορέσουν να σου δώσουν λύσεις, εδικά σε θέματα που σε απασχολούν καιρό ή αφορούν μια νέα αρχή. Όμως, καλό θα είναι να αποφύγεις να γίνεις φορτικός/η, λόγω του ό,τι πολλοί εξ αυτών θα έχουν και άλλα πράγματα στο νου τους. 

Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Ερμή ανάδρομο, μπορώ να περιμένω πολλά, πρώτα από όλα όμως, ανατροπές στα αισθηματικά»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείς να δώσεις λύσεις, όμως στο ξεκίνημα της εβδομάδας η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο δεν θα σε οδηγήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη η Σελήνη μέσα από τους Διδύμους θα σου προσφέρει την ικανότητα της ευστροφίας και ιδιαίτερα από την Τετάρτη που ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο σου ανοίγεται μια περίοδος πολύ καλύτερη, οπότε αξιοποίησε κάθε ευκαιρία. 

Το μότο της εβδομάδας: «Έλα μου, είναι ακίνδυνη η τρέλα μου»

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλοι και γνωστοί θα λάβουν υπόψη τις ανάγκες και τα θέλω σου και Κυριακή και Δευτέρα θα είναι δίπλα σου σε ό,τι τους χρειαστείς. Τη Δευτέρα, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να σε βοηθήσει λίγο να τους τρέξεις, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία σου λέει ότι με κάτι πρέπει να ψυχαγωγηθείς. 

Το μότο της εβδομάδας: «Παρασκευή και Σάββατο ερωτικά πετάω με τη Σελήνη στον Καρκίνο όλους σας αγαπάω»

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ