Ψαριανός απαντά σε Θεοχάρη: Δεν είναι τροχοπέδη ο Σταύρος Θεοδωράκης: Αν αλλάξει, θα εκτοξευθεί το Ποτάμι;

Η πρώτη αντίδραση από το εσωτερικό του Ποταμιού για τις δηλώσεις του Χάρη Θεοχάρη, με την οποία ο βουλευτής του κόμματος έθεσε εμμέσως ζήτημα ηγεσίας.

«Δεν καταλαβαίνω πώς η θυσία του Σταύρου Θεοδωράκη θα βοηθήσει να προχωρήσουμε; Τι είναι, Ιφιγένεια;», είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός στο Mega, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση του κ. Θεοχάρη, ότι ίσως χρειαστεί ο επικεφαλής του Ποταμιού «να προσφέρει με γενναιότητα ακόμη και το ίδιο του το είναι», για την διεύρυνση και ενοποίηση του ριζοσπαστικού κέντρου.

Οταν ρωτήθηκε αν κάποιος άλλος θα μπορούσε να βοηθήσει το Ποτάμι να προχωρήσει, ο κ. Ψαριανός απάντησε ότι μάλλον ο κ. Θεοχάρης «εννοεί τον ίδιο. Δεν ξέρω, για να λέει ότι κάποιος πρέπει να θυσιαστεί για να προχωρήσουμε, κάτι τέτοιο σκέφτομαι», ενώ πρόσθεσε ότι για τον ίδιο δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας, αλλά θέμα πολιτικών επιλογών.  «Δεν είναι τροχοπέδη ο κ. Θεοδωράκης. Αν αλλάξει, θα εκτοξευθεί το Ποτάμι; Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε ο κ. Ψαριανός, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ανέφερε ότι όλα θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο συνέδριο του κόμματος σε ένα μήνα.

Ακόμη, ο κ. Ψαριανός άσκησε δριμεία κριτική στην Φώφη Γεννηματά, αναφέροντας ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπέπεσε σε τρία ατοπήματα. «Εκανε την ''πάπια'' στο σύμφωνο συμβίωσης και είπε ότι την χωρίζει άβυσσος από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη ενώ συγκυβερνούσαν δύο χρόνια και δεν μας το είπε τότε. Οσο για την υπόθεση Γρηγοράκου, ήταν μία δική της απόφαση και όχι κάποιου οργάνου», δήλωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ