Έβγαλε όπλο την ώρα live μετάδοσης μπροστά στην έκπληκτη ρεπόρτερ  

H ζωντανή σύνδεση για τη μετάδοση του δελτίου πρόγνωσης του καιρού στη βόρεια Σερβία σημαδεύτηκε σήμερα από τη σύντομη εμφάνιση ενός άνδρα –πιο συγκεκριμένα του χεριού του– που άρχισε να κραδαίνει κάτι που έμοιαζε με περίστροφο μπροστά από την κάμερα.

Η αστυνομία της περιοχής γνωστοποίησε ότι προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του άγνωστου άνδρα και να επιβεβαιώσει εάν το όπλο ήταν αληθινό.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μετάδοσης του δελτίου καιρού στο τηλεοπτικό δίκτυο Radio-Television Vojvodina, την κρατική τηλεόραση της αυτόνομης επαρχίας Βοϊβοντίνα στη βόρεια Σερβία, νωρίς σήμερα το πρωί.

Κατά τη διάρκεια του δελτίου, ξαφνικά και για σύντομο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε ένα χέρι στην οθόνη να κρατά κάτι που έμοιαζε με ένα μικρό περίστροφο την ώρα που μια δημοσιογράφος παρουσίαζε το δελτίο καιρού σε μια υπαίθρια αγορά στην πόλη Νόβι Σαντ στην κεντρική Βοϊβοντίνα.

Ούτε η γυναίκα ούτε ο παρουσιαστής στο στούντιο κατάλαβαν κάτι την ώρα της ζωντανής σύνδεσης, ωστόσο το τηλεοπτικό δίκτυο αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

«Είναι απαράδεκτο και θα προσπαθήσουμε να εξακριβώσουμε τα στοιχεία του προσώπου αυτού όσο το δυνατόν συντομότερα» επισήμανε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Η Ανεξάρτητη Ένωση Δημοσιογράφων της επαρχίας κατήγγειλε ότι το περιστατικό αυτό είναι αποτέλεσμα της ξενοφοβίας, του εθνικισμού και της έλλειψης ανεκτικότητας σε οποιαδήποτε άσκηση κριτικής στη Σερβία και κατηγόρησε τις αρχές ότι στέλνουν σε καθημερινή βάση «μηνύματα μίσους».

Η επαρχία Βοϊβοντίνα ελέγχεται από το Δημοκρατικό Κόμμα της Σερβίας, που αντιπολιτεύεται το κυβερνών Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα. Η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι θεωρεί μεροληπτική την κάλυψη των γεγονότων της επικαιρότητας από το Radio-Television Vojvodina.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ