Έγινε πολυεκατομμυριούχος στα 25 του και ζει ακόμα με τη μαμά & τον μπαμπά - Δείτε το success story του

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία του μπορεί να καυχιέται για τις 20.000.000 θεάσεις της σελίδας της κάθε μήνα ελέγχοντας το μεγαλύτερο κανάλι του YouTube για αυτοκίνητα στη Βρετανία, με πάνω από 800.000 εγγεγραμμένους.

Με καταγωγή από την κωμόπολη Surrey στη νοτιοανατολική Αγγλία, ο Adnan Ebrahim ίδρυσε την Car Throttle. Ένα σάιτ με κύριο θέμα τα αυτοκίνητα. Η ίδρυση αυτή έγινε ουσιαστικά από το κρεβάτι του δωματίου του, ως φοιτητής οικονομικών το 2009, στο University College London.

Ο 25χρονος άνδρας μπορεί να εξακολουθεί να μένει στο σπίτι των γονιών του  στα προάστια, αλλά έπειτα από χρηματοδότηση από μεγάλους επενδυτές είναι ο πλειοψηφών μέτοχος  με μια κερδοφόρα επιχείρηση που αξίζει εκατομμύρια.

Τι κι αν εργάζεται τουλάχιστον 16 ώρες την ημέρα, ο ίδιος πάντα βρίσκει χρόνο να τσουγκρίσει ποτήρια σε κάποιο πάρτι με τον πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Lewis Hamilton. Μέχρι και ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον τον έχει καλέσει στην Ντάουνινγκ Στριτ!

Όπως είχε πει κάποτε σε παλαιότερη συνέντευξή του στο BBC, όταν οι εταιρείες αυτοκινήτων άρχισαν να του στέλνουν τα πολυτελή οχήματά τους για test drive, οι γείτονες στο πατρικό του θεώρησαν ότι άρχισε να εργάζεται ως έμπορος ναρκωτικών. Σήμερα στην δημοφιλής ιστοσελίδα αυτοκινήτων, εργάζονται τουλάχιστον 8 άτομα οι οποίοι ανανεώνουν την ύλη από ένα γραφείο στο ανατολικό Λονδίνο.

Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για τον νεαρό CEO ο οποίος έχει αρκετές φιλοδοξίες και στα άμεσα σχέδιά του είναι να επεκτείνει την επιχείρησή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ