Η Σελήνη περνά στον Κριό και αλλάζει την ψυχολογία μας - Τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα;

Μετά από μέρες που αισθανθήκαμε ενδεχομένως πως κάτι άλλο μας ορίζει και σίγουρα όχι εμείς, η Σελήνη περνάει στον Κριό κάνοντας φιλότιμες προσπάθειες να αλλάξει την ψυχολογία μας και ως και το Σάββατο το βράδυ θα τα έχει καταφέρει.

Η σημερινή μέρα είναι ένας προάγγελος της δραστηριοποίησης που έρχεται μέσα σε ένα επαναστατικό κλίμα, που αποζητά αποδέσμευση, ευθύτητα και ειλικρίνεια. 

Προετοιμάσου σήμερα να δράσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, βγες από τον προσωπικό σου λήθαργο, μίλα ανοιχτά, εκφράσου άφοβα και αν γίνεις και λίγο αυθάδης δεν πειράζει. Η βιασύνη και το άγχος ίσως δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά είσαι έτοιμος/η να τα λύσεις άμεσα.

Η τάση να βάλεις τα πράγματα στην κανονική τους θέση γίνεται αυτοσκοπός. Να είσαι ορμητικός/η αλλά μην χάσεις τον έλεγχο. Δεν έχει νόημα να μεταβείς από το ένα άκρο στο άλλο.

Κριέ, τα επιχειρήματά σου σήμερα είναι αφοπλιστικά. Πάρε στα χέρια σου μια μέρα που σου ανήκει.

Ζυγέ, Αιγόκερε και Καρκίνε, επειδή δεν κρατιέσαι ούτε δεμένος, πρόσεχε να μην κάνεις λάθος, εκεί που έχεις το σωστό ένα βήμα πριν την αγκαλιά σου.

Δίδυμε, Υδροχόε, Λέοντα και Τοξότη, νιώθεις απελευθερωμένος από ότι σε καταπίεζε και έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να το διασκεδάσεις όπως εσύ νομίζεις.

Παρθένε, Ταύρε, Σκορπιέ και Ιχθύ, βάλε τέρμα σε ότι σε είχε καταβάλλει και ενεργοποιήσου. Μην φοβηθείς να αντιδράσεις ακόμα και αν νιώθεις αδύναμος.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ