Συνελήφθη για μίζα υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο συγκεκριμένος κύριος είναι υποδιευθυντής σε κεντρικό κατάστημα τράπεζας στην Αθήνα, ενώ εξετάζεται και η εμπλοκή στην υπόθεση δύο υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιχειρηματίας, θέλησε να πάρει χρήματα από το ΕΣΠΑ για επιχειρηματικη δραστηριοτητα με νομιμο τρόπο. Ο επιχειρηματίας λοιπόν έκανε τα χαρτιά του στο υπουργείο οικονομικών και από εκεί, τον παρέπεμψαν στα κεντρικα τράπεζας, για να προχωρήσει η έγκριση και η εκταμίευση του ποσού.

Πηγαίνοντας στην τράπεζα, συνάντησε τονυποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδια - ο οποίος είναι υποδιευθυντής στο συγκεκριμένο κατάστημα της τράπεζας - ο οποίος φέρεται να του ζήτησε μίζα! Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε να του δώσει τη μίζα, όμως φεύγοντας από την τράπεζα ειδοποίησε την Αστυνομία. Κάπως έτσι, ανέλαβε δράση η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων.

Χθες το πρωί, ο επιχειρηματίας πήγε με τα χρήματα της μίζας, στο ραντεβού που είχε δωθεί με τον υποψήφιο βουλευτή και υποδιευθυντή της τράπεζας. Το ραντεβού τους ήταν στη Βαρβάκειο... Ο βουλευτής, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε τα χρήματα και πήγε προς το γραφείο του, χωρίς να γνωρίζει ότι τη συναλλαγή παρακολουθούσαν αστυνομικοί και ότι τα χαρτονομίσματα που πήρε ήταν προσημειωμένα. Λίγο αργότερα, αστυνομικοί τον συνελαβαν με τα προσημειωμενα χαρτονομίσματα...

Μπαλάκι ευθυνών για τον Βουλευτή με τη μίζα - Σε ποιο κόμμα ήταν τελικά;

Σχετικά με το από πού προέρχεται ο υπόψηφιος βουλευτής; Αυτό αποτέλεσε γρίφο για αρκετές ώρες. Αρχικά ακούστηκε ότι ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία. Ωστόσο, από το Μέγαρο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου είπαν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά από τους Οικολόγους Πράσινους. Οι Οικολόγοι Πράσινοι με τη σειρά τους, λένε ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και αποτελλεί επιλογή του Αλέξη Τσίπρα! Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση των Οικολόγων Πράδσινων:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ