Η 38χρονη μακιγιέζ πίνει το αίμα του συντρόφου της - Το κάνει από τα 12

Η 38χρονη Georgina Condon από το Μπρίσμπεϊντης Αυστραλίας είναι μακιγιέζ και αυτοαποκαλούμενη... βαμπίρ! Όπως δηλώνει η ίδια στην αυστραλιανή Daily Mail πίνει το αίμα κατευθείαν από το τραύμα του συντρόφου της καθώς ««αγαπά τη μεταλλική γεύση και υφή.»

Η ίδια ήπιε αίμα για πρώτη φορά από άλλο σώμα στα 17 της και όπως αποκαλύπτει βρήκε την εμπειρία άκρως αισθησιακή ψάχνοντας στη συνέχεια να βρει νέους «εθελοντές». «Είναι πολύ αισθησιακό πράγμα και απολαμβάνω να το πίνω» είπε η ίδια δίνοντας συνέντευξη για την παράξενη συνήθειά της. Όπως λέει μάλιστα το πάθος της ξεκίνησε από τότε που ήταν μικρή πριν καν γίνουν γνωστές ταινίες όπως το True Blood και το Vampire Diaries. Όπως αποκαλύπτει μιλώντας  στην dailymail.co.uk, για την παιδική της ηλικία άνοιγε πληγές στο δέρμα της και είχε δίψα για αίμα από την ηλικία των 12 ετών. Η ίδια λέει πως είναι όπως όταν σου αρέσει η μπριζόλα σου να έχει λίγο αίμα και να μην είναι καλοψημένη.

Η ίδια προσπάθησε να κρατήσει τη συνήθειά της μυστική από τους φίλους της καθώς όπως λέει τους φαινόταν περίεργο. Λόγω της εμφάνισής της και του ντυσίματος της κάποιοι άνθρωποι τη σταματούν στο δρόμο και τη ρωτούν αν... της αρέσει το σκόρδο και εκείνη απάντα ότι το αγαπάει πολύ! Μετά την πρώτη της εμπειρία με έναν «δότη» η μακιγιέζ άρχισε να συχνάζει σε κλαμπ παρόμοιου στυλ με το δικό της και έψαχνε άνδρες που τους αποκάλυπτε την αγάπη της για τα βαμπίρ και το αίμα. Δίνοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες λέει ότι δεν χρησιμοποιηθεί τα δόντια της αλλά δημιουργεί πληγές με ξυραφάκι ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα και αφήνει το αίμα να ρέει ενώ έχει εξασκηθεί όπως λέει στο να μην «πέφτει» επάνω σε αρτηρίες.

Επίσης μίλησε για τον τωρινό σύντροφό της με τον οποίο έχει σχέση εδώ και δύο χρόνια και ο οποίος είχε σοκαριστεί όταν του το είπε ενώ είχε μεγάλη φοβία με τα μαχαίρια και τις σύριγγες. «Τροφοδοτείται» μάλιστα από αυτόν όπως λέει μια φορά την εβδομάδα. Αποκάλυψε επιπλέον πως νιώθει πολύ σέξι και ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς δεν συμπεριφέρεται όπως στις ταινίες, δεν εμφανίζεται όταν έχει πανσέληνο και δεν επιτίθεται στους ανθρώπους ξαφνικά...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ