Σκουρλέτης: Καμία συζήτηση με την El dorado για την επένδυση στις Σκουριές - Να κάνουν πίσω

Μιλώντας στον real fm, ο κ. Σκουρλέτης είπε πως «ο κ. Ράιτ αφού έκανε όσα έκανε , χωρίς να έχει ενημερώσει την ελληνική κυβέρνηση -και γνώριζε ότι το κάνει σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα-, κατέθεσε ένα τελεσίγραφο απαράδεκτό λέγοντάς μου ότι "αν δεν μας τις δώσετε θα απολύουμε κόσμο».

Ερωτηθείς στη συνέχεια τι μέλλει γενέσθαι για το αν θα συνεχιστεί η επένδυση, τόνισε πως «εμείς είπαμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε υπό τη προϋπόθεση ότι θα άρει απόφαση για αναστολή των εργασιών», επαναλαμβάνοντας ότι το θέμα ανέκυψε ξαφνικά .

Σχολιάζοντας τέλος τη στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης τα κατηγόρησε για προσπάθεια να δυναμιτίσουν το κλίμα. «Μιλούν για ιδεολογικές εμμονές, πολιτικές βεντέτες και παραγνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να δώσει το σήμα ότι είναι μια χώρα χωρίς νόμους», είπε, εξηγώντας ότι τα πρόστιμα επιβλήθηκαν γιατί είχαν…ξεχαστεί από παλαιότερες κυβερνήσεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ