Το gadget της χρονιάς: Κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονικό τσιγάρο σε μια συσκευή

Κι όμως, αυτό το smartphone καπνίζεται...
 

Κι ενώ οι καινοτόμες τεχνολογίες που μπορεί να ενσωματώνει ένα smartphone, έχουν φτάσει πια στο ζενίθ, η εταιρεία Vaporcade ανέβασε κι άλλο τον πήχη, παρουσιάζοντας ένα gadget που συνδυάζει έξυπνο κινητό και ηλεκτρονικό τσιγάρο σε μια συσκευή: το Jupiter. 


Όπως αναφέρει το Verge και το The NextWeb, το Jupiter, είναι ένα smartphone με λειτουργικό Android, στο οποίο ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει το εξάρτημα που το μετατρέπει σε ηλεκτρονικό τσιγάρο ατμίσματος, και να καταγράψει πόσες ρουφιξιές έχει κάνει, πόσο υγρό ατμίσματος απομένει στην κάψουλα, αλλά και να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό με ένα άγγιγμα στην οθόνη. 

Η εταιρεία που όπως αναφέρει στο σάιτ της φιλοδοξεί "να αλλάξει τον κόσμο με το Jupiter", πρόκειται να διαθέσει το υβριδικό της gadget το πρώτο τρίμηνο του 2016 έναντι 500 δολαρίων, ενώ ισχυρίζεται ότι στην δημιουργία της ενεπλάκη και ο εφευρέτης του ηλεκτρονικού τσιγάρου Herbert Gilbert.    Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο παρουσίασης του προϊόντος, που αχρηστεύεται εν μέρει εάν ο ιδιοκτήτης του αποφασίσει να το "κόψει μαχαίρι":

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ