Διαζύγιο δίνει με μόλις 18 μήνες γάμου διάσημη τραγουδίστρια! - Ως τεμπέλη κατηγορεί τον σύζυγο της

Τι κι αν έζησαν το απόλυτο love story, τι κι αν εκείνη άλλαξε μέχρι και το όνομά της για χάρη του, ο γάμος τους δεν κράτησε παρά... 18 μήνες. Ο λόγος για την διάσημη τραγουδίστρια που δεν τα έβρισκε με τον κούκλο σύζυγό της και αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Οι δυο τους μάλιστα προσπαθούν μέχρι και να μείνουν φίλοι, μετά το διαζύγιο!
 

 Ο λόγος για την Cheryl Cole (που άλλαξε το όνομά της σε Cheryl Fernandez-Versini) και τον γοητευτικό Γάλλο Jean-Bernard που αποφάσισαν να χωρίσουν. Όπως αποκάλυψε η Mirror, το ζευγάρι δεν τα έβρισκε και χώρισε κρυφά εδώ και πέντε μήνες, προσπαθώντας να κρατήσει φιλικές σχέσεις. Ωστόσο, τώρα η κριτής του X- Factor και πρώην τραγουδίστρια των Girls Aloud, συμπλήρωσε τα χαρτιά του διαζυγίου.
“Η Cheryl στο τέλος κατάλαβε πως τελικά παντρεύτηκαν πολύ νωρίς και έχασε το ρομαντισμό. Οι δυο τους είναι πολύ διαφορετικοί και από διαφορετικούς κόσμους. Όμως τώρα προσπαθούν να χωρίσουν ήρεμα και να μείνουν φίλοι”, αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Για να πούμε και την αλήθεια ο γάμος τους έγινε σε χρόνο dt, αφού οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2014 στις Κάννες, σε bar ιδιοκτησίας του στο Jean-Bernard «Cosy Box». Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος, και τρεις μήνες μετά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας... για να χωρίσουν 18 μήνες μετά.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες η 32χρονη τραγουδίστρια δεν άντεξε τον “τεμπέλικο” (όπως χαρακτηρίστηκε) τρόπο ζωής του συζύγου της και τον... χώρισε!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ