Θέλεις να χαλαρώσεις σώμα και νου; Αυτές είναι οι 9 μυρωδιές που πρέπει να επιλέξεις

Tο αντηλιακό μυρίζει καλοκαίρι, η βανίλια μας θυμίζει λαχταριστά γλυκά και η λεβάντα φρεσκοπλυμένα ρούχα...

Mυρωδιές, τις οποίες έχουμε συνδυάσει με χαρούμενες στιγμές και κάθε φορά μας φέρνουν στο νου ευχάριστες αναμνήσεις. Ιδού ποιες είναι εκείνες που χαλαρώνουν σώμα και νου!

Βανίλια

Η βανίλια έχει καταπραϋντική δράση και συμβάλει στη βελτίωση του ύπνου. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά τρόφιμα με γεύση βανίλιας, αλλά και προϊόντα περιποίησης. Σκέψου μόνο πόσο σου φτιάχνει τη διάθεση το παγωτό βανίλια!

Λεβάντα

Οι νευροεπιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το άρωμα της λεβάντας συμβάλει τόσο στη βελτίωση του ύπνου όσο και αυτό της βανίλιας.

Η μυρωδιά κάποιου που αγαπάς

Ο εγκέφαλός μας δεν αναγνωρίζει κάποιον που αγαπάμε μόνο από την εμφάνιση αλλά και από τη μυρωδιά του. Δεν είναι όμως μόνο η μυρωδιά του συντρόφου σου που σε ηρεμεί αλλά μπορεί να είναι από το σπίτι των γονιών σου ή το άρωμα της μαμάς σου.

Αντηλιακό

Μυρωδιές που έχουμε συνδυάσει με διακοπές, χαλάρωση στην αμμουδιά και βουτιές είναι αυτές των αντηλιακών. Δεν σε προστατεύουν μόνο από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου αλλά σου φτιάχνουν τη διάθεση με τις υπέροχες μυρωδιές τους, όπως το άρωμα καρύδας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ