1 εστιατόριο - 2 βραδιές με μανιτάρια: Καπουτσίνο μανιταριών, με κροκάν πανσέτας, πορτομπέλο, μπέργκερ, μοσχαράκι, ταρτούφο 

Το καλόγουστο εστιατόριο του Χαλανδρίου μπήκε στο 2016 με ανανεωμένο μενού. Εκτός όμως από τα έξι καινούργια πιάτα που προστέθηκαν στο ρεπερτόριό του, ο Αλέξανδρος Κοσσυβάκης έχει να σας προτείνει κι ένα set menu πέντε πιάτων (€ 30 το άτομο ) εστιασμένο στα μανιτάρια.

 Θα σερβιριστεί στο «Chefi the Restaurant» για δύο Τετάρτες, στις 13 και στις 20/1, από τις 8 μ.μ., και θα περιλαμβάνει καπουτσίνο μανιταριών, γιουβέτσι μανιταριών με κροκάν πανσέτας και θυμάρι, πορτομπέλο μπέργκερ, μοσχαράκι γάλακτος ταρτούφο με μαυροδάφνη και πολέντα, με την τρούφα να επιστρέφει και στο γλυκό για να αρωματίσει τη λευκή σοκολάτα σε ένα φοντάν σοκολάτα με εσπρέσο και ζεστή καραμέλα.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων
Chefi The Restaurant
Περικλέους 31, Χαλάνδρι

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ