"Αηδιαστική & αναίσθητη": Ιππέας μαγείρεψε & έφαγε το νεκρό άλογό της - Την παρέλαβαν τα social media

Μια πράξη αν μη τι άλλο φρικιαστική επέλεξε να κάνει η συγκεκριμένη κοπέλα προκαλώντας τα σχόλια και τις αντιδράσεις των χρηστών των social media.

Στο στόχαστρο δεκάδων χρηστών του διαδικτύου βρέθηκε μια Σουηδή επαγγελματίας αναβάτης αλόγου, όταν ανακοίνωσε την ανατριχιαστική και αλλόκοτη αυτή απόφασή της στα social media.

Η Helena Ståhl δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα μακροσκελές κείμενο, ενημερώνοντας τους φίλους της για τον θάνατο της Iffy και πώς δεν περίμενε επ' ουδενί η απόφασή της να λάβει τέτοιες διαστάσεις.

«Είτε την έφαγα, είτε όχι, τα σκουλήκια θα το έκαναν. Δε μου αρέσει που όλοι το παίζετε Θεοί, και αποφασίζετε ποιος θα πεθάνει και ποιος όχι. Κατανοώ ότι για ορισμένους αυτό είναι σοκαριστικό-κάποιοι με αποκάλεσαν αηδιαστική και αναίσθητη. Μερικοί από τους στενούς μου φίλους, μου λένε ότι δεν ήταν ανάγκη να βγω και να πω τι τρώω, μάλλον πρέπει να ρίξω το φταίξιμο σε εμένα γιατί προκαλώ...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αρκετοί χρήστες στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει το Independent, εξέφρασαν την οργή τους για το γεγονός ότι η Ståhl προχώρησε σε αυτή την ενέργεια και έφαγε το αγαπημένο της άλογο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ