Ζέτα Δούκα σε Λιάγκα - Σκορδά: Δεν θέλω να μάθω το φύλο του μωρού - Ήμουν αρνητική στην ιδέα να γίνω μητέρα μέχρι πριν 1 χρόνο

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένη η όμορφη ηθοποιός, το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας για τα συναισθήματα που βιώνει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Έχω πάρει 9,5 κιλά. Είμαι στον έβδομο μήνα και... Εμένα έχει κλείσει το στομάχι μου. Δεν ξέρω πού έχει πάει...». ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Έχει μάθει το φύλο του μωρού; «Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού. Ξέρουν οι γιατροί. Εμείς είπαμε να μην το μάθουμε. Γιατί πρώτον, υπάρχουν πολύ λίγες πραγματικές εκπλήξεις στη ζωή και είναι μία από αυτές. Και δεύτερον, γιατί δεν έχει σημασία!». Ποιο πιστεύει ότι είναι το φύλο του μωρού: «Αγοράκι!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Ήταν συνειδητή επιλογή να κάνουμε παιδί. Το πρότεινα εγώ γιατί ο Μιχάλης έχει χρόνο να σκεφτεί για το πότε θα γίνει πατέρας. Είναι μικρότερος σε ηλικία από εμένα. Είναι 34 ετών. Αυτό που σκέφτεται είναι πρώτα πώς θα φτιάξει την επαγγελματική του ζωή. Σαν πατέρας νομίζω ότι θα είναι καταπληκτικός. Εγώ ήμουν πολύ αρνητική στο να γίνω μητέρα. Μέχρι και πριν από έναν χρόνο. Και ακόμα σκέφτομαι την τεράστια ευθύνη που έχεις φέρνοντας στον κόσμο ένα παιδί. Καταρχήν μέσα μου δεν ήμουν έτοιμη να εγκαταλείψω την ιδέα του να αποκτήσω ένα παιδί. Όταν έφτασα στο δια ταύτα και λέω: ''Είμαι 40 χρονών και πρέπει να δω τι θα κάνω''...Δεν ήθελα να πω ότι το εγκαταλείπω αν δεν το προσπαθήσω φυσιολογικά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ