Το eirinika.gr απευθύνει έκκληση: Να βοηθήσουμε τον άνεργο Γιάννη Τζόβα: Η ΔΕΗ του έκοψε το φως & δεν έχει να θρέψει την οικογένεια του - Υπέρβαρος με πολλά προβλήματα υγείας

Αγαπητές και αγαπητοί μου φίλες και φίλοι του eirinika.gr επιτρέψτε μου να παρουσιάσω την περίπτωση του Γιάννη Τζόβα, ενός οικογενειάρχη, βιοπαλαιστή με δυο κόρες ο οποίος με προσέγγισε μέσω Facebook όταν πια δεν είχε φως στο σπίτι του.

Η ΔΕΗ το έκοψε γιατί δεν είχε να πληρώσει αφού είναι άνεργος εδώ και 7 χρόνια. Η σύζυγος του είναι επίσης άνεργη. Ο Γιάννης απ' ότι καταλαβαίνω, κρίνω και διασταύρωσα, έχει πραγματική ανάγκη για τρόφιμα και άλλα ήδη πρώτης ανάγκης που θα σας παρακαλούσα να στείλετε στο σπίτι του.

Επίσης αν μπορείτε να βοηθήσετε και οικονομικά ώστε να μπορέσει να ξανά έχει φως και θέρμανση, γιατί υποφέρουν από την υγρασία. Αντιλαμβάνομαι ότι ο Γιάννης αδυνατεί να εργαστεί επειδή επιπλέον είναι υπέρβαρος, ζυγίζει 160 κιλά, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν. Ας τον ακούσετε σε αυτό το βιντεάκι που μου έστειλε. 

Η διεύθυνση του είναι Σπάρτης 65 Καλλιθέα. Το τηλέφωνο του είναι 6951313954.

Ο αριθμός λογαριασμού του είναι: 
Εθνική Τράπεζα 
IBAN: GR4601100760000007660910915
Δικαιούχος: Τζόβας Ιωάννης του Λεωνίδα

Σας ευχαριστώ πολύ και είμαι βέβαιη ότι θα αισθανθείτε κι εσείς ότι βοηθάτε απευθείας έναν συνάνθρωπο που βρίσκεται σε τόσο δύσκολή θέση. Δεν πιστεύω οι Ολυμπιακοί να ενοχλούνται που είναι Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ