Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Το ξέσπασμα της μητέρας του Φύσσα για τα γέλια των δολοφόνων του: Αυτοί έκαναν γιορτές & εγώ έχασα το παιδί μου - Να ψοφήσουν όλοι

Η πρώτη συνεδρίαση για το 2016 του δικαστηρίου όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, χαρακτηρίστηκε από το οργισμένο ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσα, που ξέσπασε όταν είδε κατηγορούμενους για τη δολοφονία του παιδιού της να γελάνε έξω από τη δικαστική αίθουσα.

Δεν μπόρεσε να κρατήσει την οργή της στη θέα των εμπλεκόμενων στη δολοφονία του παιδιού της από τον Γιώργο Ρουπακιά να γελούν με κάποιο αστείο που έλεγαν μεταξύ τους: «Αυτοί έκαναν γιορτές και εγώ έχασα το παιδί μου. Δυο μέτρα παλικάρι μού φάγανε και τώρα γελάνε και προκαλούν μια μάνα. Να ψοφήσουν όλοι τους...» φώναξε οργισμένη και κλαίγοντας, ενώ κινήθηκε προς το μέρος που ήταν οι κατηγορούμενοι. Αμέσως βρέθηκε δίπλα της ο αδελφός της που τη συγκράτησε, τραβώντας της στην αγκαλιά του και απομακρύνοντάς την αμέσως από το σημείο.

Η δίκη, πρώτη συνεδρίαση για το νέο έτος, συνεχίζεται με την εξέταση του αστυνομικού της ΔΙΑΣ Δημήτρη Μπάγιου ο οποίος στην έναρξη της κατάθεσης του πριν τις γιορτές προκάλεσε πολλές φορές σκωπτικά σχόλια της προέδρου Μαρίας Λεπενιώτη καθώς υπεραμύνθηκε της στάσης των αστυνομικών τη νύχτα που έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας.

Η σημερινή (11.01.2016) συνεδρίαση είναι η 43η δικάσιμος της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής που ξεκίνησε να δικάζεται στις 20 Απριλίου στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού και μέχρι τώρα έχει προχωρήσει στην εξέταση 15 από τους περίπου 150 μάρτυρες κατηγορίας.

Με την έναρξη της διαδικασίας, οι συνήγοροι έθεσαν το θέμα της αποχής των δικηγόρων για να λάβουν απάντηση από την πρόεδρο πως θα πρέπει να εξασφαλίσουν ειδικές άδειες. Το θέμα, όπως ειπώθηκε, να συζητηθεί αργότερα. Το δικαστήριο προχώρησε σε διορισμό νέου δικηγόρου στον κατηγορούμενο Γιώργο Ρουπακιά καθώς για ακόμη μία φορά ο συνήγορός του, Γιώργος Ρουμπέκας, προσήλθε με καθυστέρηση μεγαλύτερη της μισής ώρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ