Διπλές προσκλήσεις για το "Σκάσε ή Χαμένη παντόφλα του Μανώλη Καρέλη" στον Πολυχώρο Vault από το Eirinika

Στείλτε mail στο eirinika.contest@gmail.com με το Ονοματεπώνυμο σας, έναν αριθμό επικοινωνίας και ένδειξη της συγκεκριμένης παράστασης για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 15/01 στις 21:00.

Στα πλαίσια της συνεργασίας με τον Πολυχώρο Vault ενημερώνεστε συνεχώς για προσκλήσεις που αφορούν στις προσεκτικά μελετημένες δουλειές που παρουσιάζει στην περιοχή του Βοτανικού.

Ο Μανώλης Καρέλης δεν θα παρεξηγηθεί αν δεν πας να τον δεις, ξέρει πόσο δύσκολο είναι να βγεις από το σπίτι σου. Πρέπει να έχεις λεφτά, να κάνεις μπάνιο, να ντυθείς, να σου κουμπώνει το τζιν από τα κιλά που έχεις πάρει, να βρεις παρέα για να έρθεις - και με την παρέα τι θα λες; πάλι τα ίδια και τα ίδια-, να στριμωχτείς στο μετρό ή να ψάχνεις θέση για πάρκινγκ και αν τυχόν περάσεις καλά; Θα ξεσηκωθείς και μετά θα νοιώσεις χειρότερα γιατί πάλι σπίτι σου θα γυρίσεις ενώ μπορείς να τα αποφύγεις όλα αυτά βουλιάζοντας στον καναπέ σου και βλέποντας τηλεόραση.

Ο Μανώλης θα σε καταλάβει, ούτε εκείνος βγαίνει συχνά τελευταία, βρίσκεται σε μια κάπως δύσκολη φάση της ζωής του. Ψάχνει να βρει τι του φταίει, τι του λείπει και τι πήγε στραβά. Ψάχνει από κάπου να πιαστεί, ακόμα και από το μπράτσο της πολυθρόνας. Έχει χάσει πολλά τελευταία, την αισιοδοξία του, την αθλητική του κορμοστασιά, τον έρωτα του, την καριέρα του, χάθηκε και η παντόφλα του και είναι σαν να έχασε τον κόσμο όλο. Αλλά μην ανησυχείς για αυτόν, έχει «παρέα» και όσο και αν βαριέται, είναι αδύνατον να την αγνοήσει. Μια «παρέα» που έχει άλλη άποψη για το τι πρέπει να κάνει με την ζωή του και θα κάνει ότι μπορεί για να τον πείσει. Θα τα καταφέρει; Καλύτερα όχι.

Συγγραφέας: Χριστίνα Σαμπανίκου
Σκηνοθεσία: Bίκυ Αδάμου
Ηχητική Δραματουργία: Γιώργος Συμεωνίδης
Φωτισμοί - Φωτογραφίες: Παύλος Μαυρίδης
Σκηνικά – κοστούμια: Lazy Boy*
Γραφιστική επιμέλεια: γιώργος δομιανός
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δώρα Κεχαγιά
Τeaser: Κωνσταντίνος Οικονόμου

Παίζουν οι: Στέφανος Κοσμίδης και Χριστίνα Σαμπανίκου
Αντρική Φωνή: Σπύρος Περδίο

* Οι νικητές των διαγωνισμών μας ενημερώνονται εγκαίρως στο mail που δηλώνουν.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VAULT Theatre Plus
Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός τ.κ 10447
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-0356472, 6949534889
Email: Vaultvotanikos@gmail.com   
http://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1?ref=hl 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ