Δραματική έκκληση του παππού του 4χρονου που απήγαγε ο πατέρας του - "Να σώσουμε μόνο το παιδί, δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο"

Η αγωνία συνεχίζεται για το 4χρονο αγόρι.

Έκκληση προς όποιον μπορεί να βοηθήσει, αλλά και προς τον ίδιο τον δολοφόνο της κόρης του, απηύθυνε ο παππούς του μικρού αγοριού που απήγαγε ο πατέρας του στην Χαλκιδική.

«Παρακαλώ οποιονδήποτε, οτιδήποτε ξέρει να μας ειδοποιήσει. Να τρέξουμε να σώσουμε το παιδί μας. Ένα αγγελούδι 4 ετών άρρωστο και το έχει ένας δολοφόνος. Μη νομίζετε ότι νοιάζεται γι αυτό, μόνο για τον εαυτό του νοιάζεται», είπε ο κ. Μαυρομάτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η αγωνία συνεχίζεται για το 4χρονο αγόρι, το οποίο απήγαγε ο Αλβανός πατέρας του ο οποίος φέρεται πως δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του, την Τετάρτη στη Χαλκιδική.

Απευθυνόμενος προς τον πατέρα του παιδιού, ο κ. Μαυρομάτης του ζήτησε να το παραδώσει. «Θέλουμε να σώσουμε μόνο το παιδί δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Δεν ξέρω αν έχει μεταμέλεια, αλλά το παιδί δεν του φταίει σε τίποτα. Είναι ένα αγγελούδι, πρέπει να γυρίσει σε μας, να μπορέσουμε να το μεγαλώσουμε. Δεν θέλουμε τίποτα άλλο, μόνο αυτό», είπε ο παππούς του 4χρονου, με τη φωνή του να «ραγίζει» από συγκίνηση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ