«Φωτιά» στις Ηνωμένες Πολιτείες για την αποψινή κλήρωση του Powerball – Ποιος θα πάρει τα 800 εκ. δολάρια;

Το ποσό του τζακπότ της λοταρίας Powerball, που είχε ήδη καταγράψει ρεκόρ όλων των εποχών, αυξήθηκε κι άλλο την Παρασκευή, φτάνοντας περίπου τα 800 εκατομμύρια δολάρια

Η μανία του Powerball έχει καταβάλει τους Αμερικανούς, καθώς η τελευταία κλήρωση της λοταρίας, δεν «έδωσε» κάποιον νικητή, με συνέπεια το νέο τζακ-ποτ να έχει φτάσει στο αστρονομικό ποσό των 800 εκατ. δολαρίων.

Το Powerball, που παίζεται σε 44 Πολιτείες των ΗΠΑ, την πρωτεύουσα Ουάσινγκτον και δύο αμερικανικά εδάφη, είχε φτάσει σχεδόν τα 700 εκατομμύρια την Πέμπτη, μετά την κλήρωση της προηγούμενης ημέρας στην οποία και πάλι δεν βρέθηκε νικητής.

Εκπρόσωποι της εταιρείας Multi-State Lottery Association, που διαχειρίζεται το παιχνίδι, αλλά και καταστηματάρχες που διαθέτουν λαχνούς, είπαν ότι οι πωλήσεις αυξάνονται διαρκώς, όσο μεγαλώνει το ποσό που θα μοιραστεί στην κλήρωση του Σαββάτου.

Η τελευταία φορά που βρέθηκε νικητής στο Powerball ήταν τον Νοέμβριο, όταν ένας τυχερός από το Τενεσί κέρδισε 144,1 εκατομμύρια. Πέρσι είχαν σημειωθεί άλλα δύο μεγάλα τζακπότ, τον Φεβρουάριο (564,1 εκατομμύρια) και τον Σεπτέμβριο (310,5 εκατ.)

Σε κάθε περίπτωση, εάν βρεθεί ένας νικητής στην αποψινή κλήρωση, δεν θα λάβει 800 εκατομμύρια αλλά μόνο 496, εφόσον επιλέξει να του καταβληθεί το ποσό άμεσα και όχι σε 29 ετήσιες δόσεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ