Φωτό - βίντεο: Ισραηλινός ρεπόρτερ μαχαιρώνεται κατά λάθος σε τηλεοπτική επίδειξη για την ασφάλεια αλεξίσφαιρου γιλέκου!

Από τον αντιπρόεδρο εταιρείας κατασκευής αλεξίσφαιρων γιλέκων μαχαιρώθηκε κατά λάθος Ισραηλινός δημοσιογράφος, προσπαθώντας να του αποδείξει την αντοχή τους. 

Για τις ανάγκες ενός ρεπορτάζ ,για τις ειδήσεις του καναλιού Channel 1, ο Ειτάμ Λαχόβερ φόρεσε την «πανοπλία» εν μέσω ενός συνεχούς κύματος επιθέσεων στο Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη.

Ο αντιπρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρείας, Γιανίβ Μοντάκιο, έβγαλε από την τσέπη του ένα ατσάλινο μαχαίρι που όπως δήλωσε χρησιμοποιείται από στρατούς σε όλο τον κόσμο. «Θα με μαχαιρώσεις με αυτό;» ρώτησε ο Λαχόβερ κοιτάζοντας το όπλο επιφυλακτικά.

«Ναι» απάντησε ο Μοντάκιο. «Δεν χρειάζεται να φοβάσαι, είμαστε πολύ σίγουροι για το προϊόν μας. Αυτό το προϊόν μπορεί να σε προστατεύσει από μαχαίρια πιο ισχυρά από αυτό. Μην φοβάσαι – αν συμβεί κάτι, εδώ είμαι εγώ». Στη συνέχεια γύρισε τον δημοσιογράφο και τον μαχαίρωσε πολλές φορές στην πλάτη. Στην τρίτη προσπάθεια όμως, η λεπίδα διαπέρασε το γιλέκο και η έκφραση του Λαχόβερ έδειξε πως κάτι δεν πάει καλά.

Ο Μοντάκιο φώναξε πανικόβλητος πως «αστόχησε» προτού σπεύσει να βοηθήσει τον τραυματισμένο ρεπόρτερ να βγάλει το γιλέκο. Το ρεπορτάζ κόπηκε απότομα. Μετά το περιστατικό ο Λαχόβερ έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter πως δεν τραυματίστηκε σοβαρά. «Επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι, έκανα μερικά ράμματα και επέστρεψα στο σπίτι μου».

«Σας ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον σας». Ερωτηθείς για το περιστατικό από το Channel 2,  όπως αναφέρει το tilestwra, ο Μοντάκιο δικαιολογήθηκε λέγοντας πως μαχαίρωσε τον δημοσιογράφο σε μια περιοχή με λιγότερο προστατευτικό υλικό, αλλά πρόσθεσε πως η προηγούμενη δοκιμή στο γιλέκο ήταν επιτυχής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ