Αγαπημένες ξένες σειρές: Η αμερικάνικη τηλεόραση μας βάζει για τα καλά μπροστά στην Tv και το 2016 - Αναλυτικός οδηγός

Η νέα χρονιά φέρνει μαζί της πάνω από 20 εξαιρετικά ενδιαφέρουσες επιλογές για Αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές.

Πολλές είναι οι αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές που συνεχίζονται και το 2016, αλλά οι παρακάτω έρχονται να προστεθούν στη λίστα όλων των φανατικών οπαδών της Αμερικάνικης τηλεόρασης.

Superstore (NBC)

H America Ferrera («Ugly Betty») και ο Ben Feldman («Mad Men») πρωταγωνιστούν σε μια κωμωδία από τον παραγωγό του «The Office» για μια παράξενη οικογένεια εργαζόμενων σε ένα πολυκατάστημα.

Telenovela (NBC)

Η Eva Longoria («Desperate Housewives») πρωταγωνιστεί στο ρόλο της Ana Sofia, μίας δημοφιλούς σταρ ισπανόφωνης σαπουνόπερας. Μοναδικό πρόβλημα ότι δεν μιλά ισπανικά.

Muppets (FOX)

Τα Muppets επιστρέφουν στην τηλεόραση και μάλιστα στο prime time, με ένα σύγχρονο show, στη λογική του ντοκιμαντέρ. Για πρώτη φορά στα χρονικά, μία σειρά ακολουθεί την προσωπική ζωή και τις σχέσεις των ίδιων των Muppets, τόσο στο σπίτι όσο και στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Έρωτες, χωρισμοί, κατορθώματα, απογοητεύσεις, επιθυμίες και πάθη. Ένα πιο ενήλικο Muppetshow, που απευθύνεται σε «παιδιά» όλων των ηλικιών. Στο «The Muppets» πρωταγωνιστούν οι: Kermit the Frog, Miss Piggy, Fozzie Bear, The Great Gonzo, Pepe the King Prawn, Rizzo, Scooter, Rowlf και The Electric Mayhem. Η νέα σειρά επιτέλους απαντά στο ερώτημα: «Τι συμβαίνει όταν τα Muppets επιστρέφουν σπίτι;» Δείτε στο κανάλι Fox τα νέα επεισόδια στις 5/1 / 21:25 και 23:55 και στις 9/1 στις 21:30.

Shadowhunters (Freeform)

Βασισμένη στην τριλογία The Mortal Instruments της Cassandra Clare, η σειρά ακολουθεί τη ζωή της Clary Fray (Katherine McNamara), μιας 18χρονης που μαθαίνει ότι κατάγεται από τους Shadowhunters που κυνηγούν τους δαίμονες προστατεύοντας τους αθώους. Τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα όταν η μητέρα της αγνοείται και ξεκινά την αναζήτησή της μαζί με τους κυνηγούς Izzy (Emeraude Toubia) και Alec (Matthew Daddario) αλλά και τον μυστήριο Jace (Dominic Sherwood).

Second Chance (Fox)

Όταν ο Jimmy Pritchard δολοφονείται σε μια ληστεία στο σπίτι του γιου του, ένας δισεκατομμυριούχος και ένα επιστήμονας τον επαναφέρουν στη ζωή στο σώμα ενός νεαρού άντρα. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 25/12.

Colony (USA)

Η επιστροφή του Sawyer από το «Lost» σε ένα sci-fi δράμα στο ρόλο ενός μηχανικού, πρώην στρατιωτικού, όπου προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά του θα πρέπει ενώσει τις δυνάμεις του με την κυβέρνηση προκειμένου να εξαλείψει κάθε μορφή αντίστασης. Στο ρόλο της συζύγου η Sarah Wayne Callies από το «Walking Dead».

Billions (Showtime)

Ο εισαγγελέας Paul Giamatti ερευνά την πηγή της αμύθητης περιουσίας του δισεκατομμυριούχου Damian Lewis («Ηοmeland») σε σενάριο των David Levien και Brian Koppelman του «Ocean’s Thirteen».

Mercy Street (PBS)

Σε παραγωγή του Ridley Scott, η σειρά τοποθετείται στον Αμερικάνικο Εμφύλιο με πρωταγωνίστριες δύο εθελόντριες νοσοκόμες που φροντίζουν ασθενείς κι από τις δύο πλευρές. Στο καστ οι Μary Elizabeth Winstead, Gary Cole, Josh Radnor και Αnna Sophia Robb. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Outsiders (WGN America)

Η ιστορία της οικογένειας περιθωριακών Farrell που ζει έξω απο τα όρια του νόμου σε έναν ορεινό καταυλισμό και προστατεύουν με κάθε τρόπο τον μικρόκοσμό τους και τον τρόπο ζωής τους.

Baskets (FX)

Σουρεαλιστική κωμωδία με τον Zach Galifianakis στο ρόλο του Chip Baskets που ακολουθεί το όνειρό του να γίνει επαγγελματίας κλόουν. Αφού αποτυγχάνει να αποφοιτήσει από μια σχολή κλόουν στο Παρίσι βρίσκεται εγκλωβισμένος να δουλεύει σε ένα ροντέο στην Καλιφόρνια.

Beowulf (Esquire)

Ατρόμητος μαχητής ο Kieran Brew (Da Vinci’s Demons) θα αγωνιστεί για τη διάσωση του βασιλιά του στη μυθική περιοχή των Shieldlands. Στο καστ συμμετέχουν οι William Hurt και Joanne Whalley.

The X-Files [FOX]

13 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς, το επόμενο κεφάλαιο των «X-Files» είναι μια σειρά 6 επεισοδίων, από τον δημιουργό/παραγωγό Chris Carter, με πρωταγωνιστές τους David Duchovny και Gillian Anderson να ενσαρκώνουν και πάλι τους δημοφιλείς πράκτορες του FBI, Fox Mulder και Dana Scully. Updated προβολή των 6 νέων επεισοδίων από το FOX.

The Magicians (Syfy)

Βασισμένη στα βιβλία του Lev Grossman, η σειρά αποτελεί μια αμερικάνικη ενήλικη εκδοχή του Harry Potter ακολουθώντας sexy 20ρηδες στο Brakebills Academy, μια σχολή για την αληθινή τέχνη της μαγείας με ξόρκια που μπορούν να απειλήσουν το ανθρώπινο είδος.

Recovery Road (Freeform)

Αμερικάνικη δραματική σειρά βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο με προβληματικούς έφηβους του Βlake Nelson.

Lucifer (Fox)

Βασισμένη στον Sandman με πρωταγωνιστή τον Tom Ellis που έχοντας βαρεθεί την κολασμένη του ρουτίνα δραπετεύει στο Los Angeles. Όσο όμως απουσιάζει από τον κάτω κόσμο τόσο μεγαλώνει η απειλή για τον κανονικό.

You, Me and the Apocalypse (NBC)

Όχι ακριβώς καινούργια αλλά αν δεν την είδατε ξανασυζητιέται με την προβολή της στην Αμερική. Βρετανική σειρά με πρωταγωνιστές τους Rob Lowe, Jenna Fisher («The Office»), Mathew Baynton («Yonderland») και Megan Mullally («Will & Grace») να παρακολουθούν τηλεοπτικά το τέλος του κόσμου που έρχεται σε 36 μέρες. Κατηγορία προβλήματος: κομήτης.

Αmerican Crime Story (FX)

Νέα ανθολογική σειρά του Ryan Murphy που επικεντρώνεται σε μερικές από τις μεγαλύτερες ιστορίες αληθινών εγκλημάτων. Ξεκίνημα με 10 επεισόδια για την δίκη του O.J. Simpson.

​Vinyl (HBO)

Ο Martin Scorsese και ο Terence Winter παρουσιάζουν τη νέα rock’n’roll δραματική σειρά τοποθετημένη στα seventies. O Bobby Cannavale αναζητά νέα ταλέντα την περίοδο που στη Νέα Υόρκη κυριαρχούν η disco, το hip-hop και το punk. Στο καστ οι Ray Romano, Olivia Wilde και Max Casella και στην παραγωγή συμμετέχει ο Mick Jagger.

11/22/63 (Hulu)

Ο James Franco στο ρόλο ενός δασκάλου που ταξιδεύει στο χρόνο για να αποτρέψει τη δολοφονία του John F. Kennedy. Πολλά υποσχόμενη σειρά με τις συνήθεις ανατροπές του Stephen King πάνω σε βιβλίο του οποίου βασίστηκε το σενάριο.

Fuller House (Netflix)

Sequel του sitcom «Full House», που έπαιξε από το 1987 ως το 1995 για όλη την οικογένεια. 

Deutschland 83  (RTL/UFA Fiction)

Όχι ακριβώς καινούργια, καθώς ξεκίνησε να προβάλλεται στα τέλη Νοεμβρίου 2015, αλλά πολυσυζητημένη σταδιακά γερμανική παραγωγή τοποθετημένη στη Γερμανία του 1983 κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, με ένα Γερμανό στρατιώτη να γίνεται διπλός πράκτορας για τις μυστικές υπηρεσίες της Ανατολικής Γερμανίας. 

Πηγή: athensvoice

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ