Συνήθειες που καταστρέφουν τη σχέση: Ιδού ποιες είναι ώστε να τις αποφύγουμε!

Είτε είστε λίγο καιρό με τον σύντροφο σου, είτε κάποια χρόνια, θα έχεις προσέξει ότι υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα μέσα στην σχέση που επηρεάζουν και τους δύο.

Λόγω συνήθειας ή λόγω έντασης πολλές φορές θα έχεις παρατηρήσει ότι μπορεί να μιλάς άσχημα στον σύντροφό σου, να γκρινιάζεις, να δημιουργείς πρόβλημα χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο ή ακόμα χειρότερα να μην δίνεις πια σημασία στις λεπτομέρειες. Ίσως πάλι, να μην είσαι εσύ εκείνη που κάνεις όλα αυτά αλλά εκείνος. Ίσως όμως και οι δυο.

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι ένα. Για να μπορέσεις λοιπόν να διατηρήσεις την ασφάλεια της σχέσης σου, μάθε τι δεν πρέπει να (ξανα)κάνεις ποτέ τόσο εσύ, όσο κι εκείνος.

Nα τον κριτικάρεις 

Όλοι κάνουμε λάθη. Έχει τεράστια διαφορά να τον κριτικάρεις συνεχώς για διάφορα λάθη που κάνει και εντελώς διαφορετική σημασία το να διαφωνείς μαζί του. Κανείς δεν θέλει έναν άνθρωπο δίπλα του που με την παραμικρή αφορμή θα τον “στήσει στον τοίχο”.

Να τον περιφρονείς 

Θες από συνήθεια, θες από ρουτίνα ή οτιδήποτε άλλο, το να περιφρονείς τον σύντροφό σου όταν σου μιλάει, όταν σου ζητάει την βοήθειά σου σε κάτι ή όταν θέλει να κάνετε σεξ, είναι ό,τι χειρότερο. Δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. Το μοναδικό που μπορεί να φέρει αυτή η συμπεριφορά είναι… χωρισμός.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ στο tsemperlidou.gr 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ