Λεονάρντο ντι Κάπριο: Ο άντρας που αγαπούσε το ποδήλατο & τα μανεκέν - Τα μανεκέν φεύγουν το ποδήλατο όχι 

Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που αγαπήσαμε τον Leonardo Dicaprio στον Τιτανικό. Ήταν μόλις 23 χρόνων (και εμείς αγέννητες, μη νομίζεις).
 

Από τότε μέχρι σήμερα που αισίως έπιασε τα 40 (!), έχει κάνει σταθερά βήματα στον κινηματογράφο και καθόλου μα καθόλου σταθερά στην προσωπική του ζωή. Από δίπλα του έχουν περάσει πολλές, πανέμορφες γυναίκες και εκείνος παραμένει εργένης (έχει κοπέλα μεν, είναι ανύπαντρος δε).

Αν δε σε νοιάζει η κοιλίτσα του, αν είναι ο έρωτας σου, αν ενδιαφέρεσαι να είσαι η επόμενη του σχέση, αφού μετακομίσεις κάπου κοντά του, ξεκίνα να κάνεις πετάλι. Διότι εκτός από φοβερές αναλογίες και πρόσωπο που αποδεδειγμένα είναι κάτι που κοιτάει στις γυναίκες, σίγουρα το ότι σου αρέσει το ποδήλατο θα μετρήσει.

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τις φωτογραφίες του τα τελευταία χρόνια. Κάνει ποδήλατο μόνος του αλλά και με τις κατά καιρούς αγαπημένες του. Φαίνεται, ότι το χρησιμοποιεί σαν μια πολύ καλή αφορμή για να βγει ραντεβού.

Ακόμη φαίνεται ότι κάθε τέλη του χρόνου, ο Leonardo DiCaprio αφήνει πίσω τα παλιά στην κυριολεξία και συνεχίζει με άλλον αέρα τον Γενάρη. Πέρυσι τον Δεκέμβρη ήταν που δημοσιεύματα τον ήθελαν να φεύγει από club του Miami 20 γυναίκες και παράλληλα μάθαμε πως χώρισε από την Toni Garrn, με την οποία ήταν μαζί από τον Μάιο του 2013.


Φέτος, μόλις μπήκαμε στη νέα χρόνια, διαβάζουμε στο US Weekly ότι ο 41χρονος σταρ ξαναχώρισε. Αυτή τη φορά, από την 25χρονη Kelly Rorhbach με την οποία φέρεται να ήταν μαζί από τον περασμένο Ιούνιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ