Τι αποκαλύπτουν οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα; Ονειρα… χειμερινής νυκτός!

Αστρολογικές προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

Κριός

Αν νιώσεις υπέρ το δέον νευρικός/η ή «οργισμένος/η», αναζήτησε την εσωτερική σου γαλήνη κοντά στη φύση ή σε ένα μέρος που ξέρεις ότι δεν θα σε ενοχλήσει κανείς.

Ταύρος

Αν δράσεις μόνος/η οι πιθανότητες μιας επαγγελματικής επιτυχίας ή διάκρισης είναι αυξημένες. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης - Ποσειδώνα σε καλεί να μοιραστείς τα αγαθά σου με αγαπημένα πρόσωπα.

Δίδυμοι

Φαίνεται ότι στο περιβάλλον σου υπάρχει κάποιος/α που θα αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί την όποια επιτυχία ή τα προσόντα σου, στα πλαίσια μιας συνεργασίας με παραπλανητικούς ή ασαφείς όρους.

Καρκίνος

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου με την χρήση φυσικών σκευασμάτων κι αν χρειαστεί να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στα ζώα ή τα φυτά σου.

Λέων

Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και κάποιοι/ες που στοχεύουν στην εκμετάλλευση της καλοσύνης σου, κάτι που όταν το συνειδητοποιήσεις, ίσως γίνει αιτία κι αφορμή για προστριβές και εντάσεις. 

Παρθένος

Ο Αρης σού συνιστά να έχεις άριστα αντανακλαστικά στις μετακινήσεις σου, αφού το τετράγωνό του με τον Ερμή μπορεί να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων, που θα σου… χρειαστούν!

Ζυγός

Δεν έχεις παρά να ταξιδέψεις, είτε κοντά στη φύση, είτε σε μέρη που σε βοηθούν να ονειρευτείς. Επιπλέον μπορείς να υπερβείς μια «ενοχλητική» πραγματικότητα, εκφράζοντας τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες.

Σκορπιός

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σού συνιστά να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές σου επιλογές και να μην αφήσεις τα αποκτήματα σου εκτεθειμένα στις ορέξεις κάποιων «αρπακτικών»!

Τοξότης

Με την συνδρομή του Δία στην Παρθένο βρίσκεσαι κοντά σε μια μεγάλη επαγγελματική ή κοινωνική επιτυχία, αρκεί να διαχειριστείς σωστά τις «ενισχύσεις» που λαμβάνεις από άτομα που διαθέτουν κύρος κι εξουσία. 

Αιγόκερως

Φαίνεται πως ένας κρυφός έρωτας γεννιέται αλλά ακόμη κι αν δεν εκπληρωθεί ποτέ, ίσως να αξίζει να μπεις σε μια διαδικασία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά.

Υδροχόος

Κάποιοι/ες είτε σε ζηλεύουν, είτε καιροφυλακτούν για να καρπωθούν μια επιτυχία σου. Και ίσως τελικά αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να κάνεις επιπλέον παρεμβάσεις, ενάντια σε όσα σου φαίνονται άδικα. 

Ιχθύες

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σού συνιστά να κινηθείς με βάση κυρίως την διαίσθησή σου, αφού κάθε «λογική» προσέγγιση μπορεί να αποδειχθεί ατυχής ως προς τα αποτελέσματά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ